“If it doesn't challenge you, it won't change you.”

Home  /  Diensten  /  Website optimalisatie

Het optimaliseren van jouw website

Wij zijn dé experts in de optimalisatie van jouw website. De optimalisatie van jouw website is onderverdeeld in technische website optimalisatie, usability onderzoek, content optimalisatie en linkbuilding. Hiermee  zorgen wij ervoor dat jouw website meer relevante bezoekers gaat trekken en de conversie van jouw website wordt verhoogd.

Technische website optimalisatie

Wij zorgen er voor dat de snelheid en technische inrichting van jouw website wordt geoptimaliseerd zodat Google deze optimaal kan crawlen. 

  • Pagespeed optimalisatie
  • SEO research en optimalisatie

Usability onderzoek

Wij onderzoeken en optimaliseren op basis van de doelgroep analyse en de doelstelling van jouw website de usability (gebruiksgemak) van jouw website. Door de optimalisatie van de usability zal de conversie van jouw website worden verhoogd en hierdoor meer klanten en omzet gaan opleveren.

Content optimalisatie

Als er is vastgesteld wat de doelstelling van jouw website is en wat de behoefte van jouw doelgroep is zal content optimalisatie er voor zorgen dat je meer uit jouw website gaat halen. 

Door de content per pagina te optimaliseren zal jouw website beter worden gevonden in de zoekmachines en blijven de bezoekers langer op jouw website. Dit zal uiteindelijk resulteren in meer conversie op jouw website.

Linkbuilding

Linkbuilding wil zeggen dat we links naar jouw website gaan creëren vanaf andere websites. Hoe meer links er verwijzen naar jouw website hoe hoger de Domain Authority score, dit is een ranking factor die Google meeneemt om te bepalen op welke positie je website verschijnt in de zoekresultaten.

Jij wilt toch ook het optimale uit jouw website halen?

Wij zijn je graag van dienst bij het optimaliseren van jouw website, webshop of webapplicatie. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.

 
Button