Een website laten maken die past bij jouw bedrijf!

Je wilt een nieuwe website op maat laten maken, maar… hoe breng je het gevoel van jouw bedrijf over met je website? Hoe zorg je ervoor dat je je doelgroepen bereikt? Hoe voorzie je ze van de juiste informatie in de juiste vorm en op de juiste tijd?

Wij hebben het antwoord! Kies Bo Webexperts uit Drachten voor het laten maken van jouw maatwerk website gericht op succes!

Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek!

Jouw webdesigner uit Drachten

Wij maken online communicatie persoonlijk! Bo Webexperts is het veelzijdige online communicatiebureau uit Drachten met ruim 20 jaar ervaring. Wij zijn jouw partner die je compleet ontzorgt bij het ontwerpen, bouwen en inrichten van je website en adviseert op online gebied.

Hier staan wij voor

  • Strategisch concept.
  • Premium webdesign.
  • Gemakkelijk zelf te onderhouden.
  • Hoog scoren in Google.
  • Snelle service en helpdesk.
  • Ontzorgen en adviseren.
Onze werkwijze

Hoe bouwen wij jouw unieke maatwerk website?

Oriëntatiefase

De positionering: Het waarom en het unieke gevoel van jouw organisatie. Wie is je ideale klant? Waar liggen de kansen? Welke wensen zijn er qua vormgeving en functionaliteit?

Ontwerpfase

We beginnen met het wireframe, gaan de processen uitwerken in een flowchart. Onze vormgever vertaalt jouw waarom en merkwaarden, op een creatieve manier, naar een maatwerk webdesign.

Bouwfase

Wij gaan het vormgegeven concept technisch realiseren volgens de laatste technieken. We richten de processen op maat in en zullen externe koppelingen realiseren.

Contentfase

De webteksten, foto- en videomateriaal worden gecreëerd of aangeleverd. Door ons opgemaakt en geoptimaliseerd voor vindbaarheid in zoekmachines. Met onze workshops leiden we medewerkers op hoe ze de website kunnen onderhouden.

Test- en opleveringsfase

Voordat het project online gezet wordt, zullen wij deze uitgebreid testen. Alle processen worden functioneel én technisch getest en de user interface getoetst op gebruiksvriendelijkheid.

 

Samenwerken & partnerschap

Je website blijft ook na livegang in ontwikkeling. Wij houden van samenwerken, wij blijven ook na de ontwikkeling van de website jouw partner op het gebied van online communicatie

Deze bedrijven gingen je al voor

Wij hebben de afgelopen 21 jaar zoveel mooie projecten uitgevoerd, die we hier onmogelijk allemaal kunnen laten zien. De beste hebben we hieronder uitgelicht.

Ook voor jou bouwen wij de perfecte website!

Wil jij precies weten wat Bo Webexperts voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek.

 
Button