Je nieuwe webshop laten maken door een professional!

Wil je een professionele webshop laten maken en inrichten? Vertrouw dan op Bo Webexperts uit Drachten. Wij ontwikkelden al vele webshops van start tot finish: gemaakt, ingericht en opgeleverd. Graag helpen wij, met onze ervaring en creativiteit, ook jou verder.

De ontwikkeling van een nieuwe webshop start met een oriëntatiefase waarin wij gezamenlijk jouw eigen unieke online strategie opstellen. Op dit fundament gaan wij jouw webshop vormgeven en technisch realiseren.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wij ontwerpen jouw maatwerk webshop mobile first en bouwen deze op ons platform Bo Creator DXP, welke uitermate geschikt is voor creatie en inrichting van zowel kleine- als grote webshops. Je krijgt volledige controle over je webshop, het productassortiment en je online communicatie.

Automatiseren van bedrijfsprocessen

Wij zorgen er niet alleen voor dat jouw klanten de optimale online shopervaring krijgen, maar faciliteren je ook bij het inrichten van een professionele online klantenservice en het op maat automatiseren en optimaliseren van interne logistieke en communicatieprocessen. 

Koppelingen externe tools en systemen

En wil je jouw webshop gemakkelijk koppelen aan externe tools en systemen? Zoals een kassasysteem, boekhoudpakket of marketingtool? Bo Creator DXP beschikt standaard over vele webkoppelingen die we voor je zullen inrichten, maar ook bij het programmeren van nieuwe koppelingen ben je bij ons op het juiste adres.

Dus, heb jij speciale wensen op het gebied van vormgeving of functionaliteit? Dan zijn wij dé partner bij uitstek!

Vrijblijvend adviesgesprek

Online strategie | Jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Hier staan wij voor!

Jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Wij zijn je graag van dienst bij het ontwikkelen van jouw webshop.

Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek.

 
Button