Jouw eigen unieke strategie

De online wereld is snel. De mogelijkheden onbeperkt. Volop kansen! Maar hoe benut je deze kansen optimaal? Hoe blijf je onderscheidend? Hoe ga je structureel extra omzet genereren door beter en gerichter te communiceren via online kanalen?

Tijdens een aantal workshops beantwoorden we samen deze vraagstukken. Met deze inzichten gaan we werken aan het opstellen van het strategisch marketingplan voor jouw bedrijf. 

Wil je meer weten? Neem contact op!
Onze werkwijze

Inspirerende Workshops

Tijdens het ontwikkelen van jouw strategie organiseren we een aantal workshops. Wij beschikken over een eigen inspirerende workshopruimte in Drachten.

Simon Sinek
Vind je waarom

Ontdek het waarom van jouw organisatie. Jouw waarom is onmisbaar bij het opstellen van de online strategie voor jouw bedrijf.

Buyer Persona
Jouw ideale klant

Doeltreffend communiceren door het uitwerken van jouw ideale klant. Jouw ideale klant is onmisbaar bij het opstellen van een online strategie.

Customer Journey Mapping
De klantreis in kaart brengen

De klantreis in kaart brengen, ook wel customer journey mapping genoemd, is het "meereizen" met je klant voor, tijdens en na het aankoopproces. 

Strategisch marketingplan

Een strategisch marketingplan is het fundament voor een samenhangende strategie. Het geeft je focus, zorgt voor structuur in je communicatie en is de sleutel tot succes!

We maken een strategische analyse van jouw bedrijf en de omgeving. We gaan kijken wat jouw krachten zijn en welke kansen er liggen.

Hiermee hebben we alle ingrediënten beschikbaar voor de volgende stap: het bepalen van jouw eigen unieke strategie. We brengen de strategische opties in kaart en zetten dit om in een concreet plan.

Hier staan wij voor:

  • Een stevig fundament.
  • Focus in de communicatie.
  • Inspirerende workshops.
  • Betrouwbare partner.
  • Meer dan 20 jaar ervaring.

Subsidiemogelijkheden voor bedrijfsontwikkeling

Ben je gevestigd in Fryslân? Voor het laten opstellen van een strategisch marketingplan kan subsidie worden aangevraagd. Ook in 2022 stelt provincie Fryslân budget beschikbaar voor de Voucherregeling MKB Fryslân. Vanaf 31 januari is het weer mogelijk om hier gebruik van te maken. Wil je meer weten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen
Strategisch marketingplan laten opstellen | Bo Webexperts

Deze bedrijven gingen je al voor

Wij hebben de afgelopen 21 jaar zoveel mooie projecten uitgevoerd, die we hier onmogelijk allemaal kunnen laten zien. Een aantal lichten we hieronder uit.

Afbeelding Bouwbedrijf Postma
Case
StrategieWebsiteE-mail marketing
Bouwbedrijf Postma
Afbeelding Steiger & Ladderspecialist
Case
StrategieWebshopZoekmachine marketing
Steiger & Ladderspecialist
Afbeelding LBM Waterontharders
Case
WebshopCRMZoekmachine marketing
LBM Waterontharders

Zullen we samen jouw eigen unieke strategie ontwikkelen?

Wil jij precies weten wat Bo Webexperts voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek.

 
Button