Shop Management

Beheer en verwerk de orders die geplaatst worden via de webshop met het Shop Management op Bo Creator DXP. In combinatie met het Product Information Management beschik je over een webshop met krachtige e-commerce functionaliteiten.

Wil je meer weten over Shop Management?

Het Shop Management geeft een overzichtelijke lijst van orders die via de webshop zijn binnenkomen. Binnen deze lijst kun je gemakkelijk filteren en zo de gewenste order kunt selecteren. 

Je kunt van de bestelling de factuur aanmaken of pakbon downloaden, maar ook een betaalverzoek naar de klant sturen of een verzendbevestiging met track and trace via e-mail versturen.

Geef je online marketing campagnes een extra boost door promoties aan te maken. Denk hierbij aan (gepersonaliseerde) couponcodes, upselling zoals kassakoopjes of stapelkortingen.

Het Shop Management op het Bo Creator DXP heeft koppelingen met alle belangrijke payment providers zoals Mollie, voor iDeal en Creditcard, Paypal en Afterpay.

Je kunt verschillende verzendmethodes op basis van land, prijs en gewicht aanmaken en het Shop Management bevat tevens een koppeling met Sendcloud.

Bo Creator workshop Drachten

Shop Management

 • Orders
  Bij orders vind je een overzicht met de geplaatste orders in de webshop.
 • Coupons
  Bij coupons kun je couponcodes aanmaken die je kunt gebruiken tijdens acties of voor het verstrekken van persoonlijke korting.
 • Upselling
  Geef hier aan welke producten als kassakoopjes en/of welke stapelkortingen beschikbaar zijn binnen het afrekenproces.
 • Offerte of advies aanvraag
  Door het gebruik van de offertemodule geeft u uw klant de mogelijkheid om een offerte of advies aan te vragen van een product.
 • Verlanglijstje
  Jouw klant kan een verlanglijstje samenstellen en deze op een later moment bestellen.
 • Betaalmethodes
  Hier vind je de verschillende beschikbare betaalmethodes. Per betaalmethode kun je deze instellen en activeren voor de webshop.
 • Verzendmethodes
  Hier vind je de verschillende beschikbare verzendmethodes. Per verzendmehode kun je deze instellen voor de webshop.

Praat met ons mee!
Bo Creator DXP is altijd in ontwikkeling. Wil jij met ons brainstormen over nieuwe functionaliteiten en de toekomst van het platform, neem dan contact met ons op via ons contactformulier!

Wil je meer weten over Shop Management op Bo Creator DXP?

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.

 
Button