Proclaimer

Actuele en correcte informatie

Bo Webexperts B.V. streeft naar actuele en correcte informatie op deze website. Ondanks dit streven kan het voorkomen dat de informatie bij het samenstellen of na verloop van tijd incorrect en/of incompleet is. Je kunt dan ook géén rechten ontlenen aan de informatie op onze website. Bo Webexperts B.V. aanvaardt in geen enkel geval aansprakelijkheid voor schade als gevolg van gebruik van de informatie op deze website.

Kom je iets tegen dat niet correct of verouderd is? We stellen het op prijs als je ons dat laat weten.

E-mailgebruik

Alle informatie, die je ons doorgeeft, behandelt Bo Webexperts B.V. vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruikt Bo Webexperts B.V. waarvoor je deze hebt doorgegeven. Bo Webexperts B.V. behandelt jouw e-mail vertrouwelijk.

Afbeeldingen website

Wil je meer informatie over het gebruik van beeldmateriaal van deze website, neem dan contact op.

Links naar andere websites

Om het je gemakkelijk te maken, kun je via deze website soms ook websites bezoeken die niet van Bo Webexperts B.V. zijn. Bo Webexperts B.V. heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

Word ook een online uitblinker!

Wil jij ook uitblinken door samen te werken met Bo Webexperts? Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek.

 
Button