Wielrennen Surhuisterveen

 
Case
Website
www. wielrennensurhuisterveen.nl 

Stichting Wielercomité Surhuisterveen organiseert al bijna 40 jaar de Profronde van Surhuisterveen. Sinds 2020 is Bo Webexperts sponsor van deze stichting en zijn wij verantwoordelijk voor de technische realisatie en -beheer van de online communicatie.

Toen Inge Rietsema van Designstijl, een vertrouwde samenwerkingspartner van Bo Webexperts, ons benaderde om de website van Stichting Wielercomité Surhuisterveen in beheer te nemen hebben wij dit project met beide handen aangegrepen.

Want wie kent de Profronde van Surhuisterveen nou niet? De eerste wielerwedstrijd direct na wereldwijd bekende de Tour de France! Wij vinden sport & beweging ontzettend belangrijk en willen ons hier dan ook graag aan verbinden.

Tijdens de uitvoering van het project was Designstijl verantwoordelijk voor het concept en de vormgeving en heeft Bo Webexperts het concept technisch gerealiseerd op Bo Creator DXP.

Data-importeerfunctie

De wens was om alle inhoud van de oude site over te zetten naar de nieuwe maatwerk website zodat er geen informatie verloren zou gaan. Hiervoor ontwikkelde Johan een data-importeerfunctie waarmee alle inhoud, met behoud van url-structuur, gemakkelijk konden worden overgezet.

Website naar een hoger niveau

Om de bezoekers en sponsoren beter te kunnen informeren is de navigatie van de website verbeterd zodat men sneller kan navigeren naar de gewenste informatie.

Informatieverstrekking via E-mail is bij een optimale communicatie naar bezoekers en sponsoren toe onmisbaar. Hiervoor hebben wij de Mailchimp koppeling ingericht zodat mensen zich gemakkelijk kunnen aanmelden!

Daarnaast hebben we een sponsorgedeelte ontwikkeld waarbij de diverse sponsorgroepen een eigen gedeelte op de website hebben.

Wil jij ook graag met ons samenwerken?

Online strategie | Jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Resultaat

 • Responsive website
  Het unieke ontwerp van wielrennensurhuisterveen.nl is geoptimaliseerd voor alle apparaten.
 • Verbeterde structuur
  Duidelijke navigatiestructuur waardoor de juiste informatie snel en gemakkelijk te vinden is. 
 • Sponsorengedeelte
  Sponsoren hebben een prominente plek op de website gekregen.
 • Website altijd actueel
  Ook deze website draait op Bo Creator DXP en is dus via het CMS gemakkelijk te actualiseren.
 • Opdrachtgever
  Stichting Wielercomité Surhuisterveen
 • Doelgroep
  Bezoekers en sponsoren
 • Doelstelling
  Bezoekers en sponsoren beter informeren over Wielrennen Surhuisterveen en de navigatie voor bezoekers gebruikersvriendelijker maken. 

Sinds een aantal jaar werk ik naar tevredenheid samen met Bo Webexperts als webbouwer en beheerder van diverse websites voor o.a. mijn eigen bedrijf en voor klantrelaties in uiteenlopende branches. 

De samenwerking bevalt uitstekend. Ze denken goed mee, zijn flexibel en over het algemeen goed bereikbaar. Daarnaast hebben ze een oplossingsgerichte en klantvriendelijke instelling, wat ik ook zeer belangrijk vind. Ze begrijpen hun rol in het werkproces met een creatief bureau en hanteren een vergelijkbare hoge kwaliteitstandaard in een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Ik hoop dat we samen nog vele mooie online projecten mogen realiseren!

- Inge Rietsema | Designstijl

Dé tools achter dit project:

Bo Creator DXP
Mailchimp
Microsoft .NET
Microsoft SQL Server
Adobe Photoshop

Het team achter dit project:

Met passie en professionaliteit zorgt ons team voor de beste resultaten. Ieder met zijn of haar eigen specialiteiten en expertises.

Jouw stichting verdiend maatwerk!

Wij zijn jou ook graag jouw partner bij het realiseren van een maatwerk website en het door ontwikkelen van de online communicatie. Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek.

 
Button