ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Wielrennen Surhuisterveen

 
Case
Website
www. wielrennensurhuisterveen.nl 

Stichting Wielercomité Surhuisterveen organiseert o.a. al 39 jaar de Profronde van Surhuisterveen. In 2020 waren ze toe aan een vernieuwde website, waarin de bezoekers en sponsoren nog beter konden worden geïnformeerd over de verschillende wielerwedstrijden.

Inge Rietsma van Designstijl, inmiddels een vertrouwde samenwerkingspartner van Bo Webexperts, benaderde ons om deze website in beheer te nemen én te vernieuwen. 

Een mooie kans die we graag aanpakken. Want wie kent de Profronde van Surhuisterveen nou niet? De eerste wielerwedstrijd direct na wereldwijd bekende de Tour de France! Daarnaast vinden wij sport & beweging ontzettend belangrijk en willen ons hier dan ook graag aan verbinden.  

Designstijl heeft het ontwerp gemaakt en in Bo Creator DXP hebben wij de technische realisatie ontwikkeld. Dankzij een door ons ontwikkelde data-importeerfunctie met behoud van de url-structuur, hebben we alle inhoud van de oude site gemakkelijk over kunnen zetten naar de nieuwe website zodat er geen informatie en zoekresultaten verloren zijn gaan. 

Verbeterde informatievoorziening

Om de bezoekers en sponsoren beter te kunnen informeren is de navigatie van de website verbeterd zodat men sneller kan navigeren naar de juiste informatie.

Bij een goede communicatie naar bezoekers en sponsoren toe, mag uiteraard een Mailchimp koppeling niet ontbreken!

Daarnaast hebben we een sponsorgedeelte ontwikkeld waarbij de diverse sponsorgroepen een eigen gedeelte op de website hebben. Omdat wij sport en beweging belangrijk vinden hebben wij ons natuurlijk ook verbonden als sponsor van de Profronde van Surhuisterveen!


Wil jij ook een website voor jouw bedrijf?

Online strategie | Jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Resultaat

 • Responsive website
  Het unieke ontwerp van wielrennensurhuisterveen.nl is geoptimaliseerd voor alle apparaten.
 • Sponsorengedeelte
  Sponsoren hebben een prominente plek op de website gekregen.
 • Verbeterde structuur
  Duidelijke navigatiestructuur waardoor de juiste informatie snel en gemakkelijk te vinden is. 
 • Website altijd actueel
  Website is gemaakt in Bo Creator DXP en dus ideaal om de website zelf te actualiseren.
 • Opdrachtgever
 • Wielercomité Surhuisterveen

 • Doelgroep
 • Bezoekers en sponsoren

 • Doelstelling
 • Bezoekers en sponsoren beter informeren over Wielrennen Surhuisterveen en de navigatie voor bezoekers gebruikersvriendelijker maken. 

Dé tools achter dit project:

Bo Creator DXP
Mailchimp
Microsoft .NET
Microsoft SQL Server

Jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Wij zijn jou ook graag van dienst bij het realiseren van een klantportaal of het automatiseren van processen. Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek.

 
Button