W2N Engineers

 
Case
Website
w2n.nl 

W2N Engineers werkt met 40 collega's jaarlijks aan zo'n 3.000 uiteenlopende bouwprojecten. Inmiddels hebben ze al 30 jaar ervaring als bouwkundige ingenieurs.

Freerk Wiersum van W2N Engineers gaf aan dat de website niet meer aansluit bij de behoefte van hun doelgroep. De website moet laagdrempeliger opgezet worden voor de zakelijke markt en het moet direct duidelijk zijn waar W2N Engineers voor staat. Gezamenlijk zijn we om tafel gaan zitten hoe we dit gaan realiseren.

Na de oriëntatiesessie zijn wij aan de slag gegaan met het ontwerp. Wij hebben er tijdens dit proces voor gezorgd dat de website een zakelijke en cleane uitstraling heeft gekregen. Daarna is het ontwerp omgezet naar een functionele website met behulp van het platform BO Creator DXP

De teksten op de website zijn geschreven in samenwerking met Linda van DazlinOm de sfeer van W2N Engineers perfect in beeld te krijgen hebben wij Sieta Stel Fotografie ingeschakeld. 

Door dit hele proces en de prettige samenwerkingen hebben we met elkaar de doelstelling weten te behalen; de website is laagdrempelig voor de zakelijke markt en geeft de persoonlijkheid van W2N Engineers weer. 

Nieuwsgierig naar het eindresultaat? Bekijk de website.

Wil jij ook een website met een duidelijk doel?

Online strategie | Jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Resultaat

 • Website met een zakelijke uitstraling
  De website is laagdrempelig opgezet voor de zakelijke markt.
 • Teksten met een persoonlijke touch
  De teksten geven een goed beeld van de disciplines, maar ook van de cultuur binnen W2N Engineers.
 • Professionele fotografie
  De gebruikte foto's zijn speciaal voor de website gemaakt. Ze laten zien dat W2N Engineers een leuk en leerzaam bedrijf is.
 • Opdrachtgever
  W2N Engineers
 • Doelgroep
  Architecten, bouwbedrijven, gemeentes en ondernemers.
 • Doelstelling
  De website laagdrempeliger opzetten voor de zakelijke markt, maar wel met de persoonlijke touch van W2N Engineers.

Bo Webexperts heeft het gehele pakket verzorgt inclusief een professionele fotoshoot en passende teksten. Dit altijd in een prettige samenwerkingsverband. Met als resultaat een mooie overzichtelijke site welke via alle kanalen goed zichtbaar is, mobiel, tablet en PC.

Freerk Wiersum | W2N Engineers

Dé tools achter dit project:

Bo Creator DXP
Adobe XD

Het team achter dit project:

Met passie en professionaliteit zorgt ons team voor de beste resultaten. Ieder met zijn of haar eigen specialiteiten en expertises.

Ook een professionele website die de zakelijke markt aanspreekt?

Wij zijn jou ook graag jouw partner bij het realiseren van een website voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek.

 
Button