“Webshop met koppeling MplusKASSA”

Home  /  Portfolio  /  Veneboer Camping

Vorig item

Veneboer Camping

Volgend item
Webshop
veneboercamping.nl


Voor Veneboer Camping, de kampeer- en wandelspecialist, van Noord Nederland, verzorgt Bo Webexperts al vele jaren de webshop en geeft ondersteuning bij online marketing. 

De nieuwe webshop voor Veneboer Camping is begin 2018 gelanceerd. De webshop is ontwikkeld in de Bo Creator, het content management systeem van Bo Webexperts. De gebruiksvriendelijke webshop is helemaal van deze tijd door de moderne vormgeving, heldere indeling, uitgebreide filter mogelijkheden, one-page checkout en koppeling met het MplusKASSA!

Veneboer Camping | Webshop met koppeling kassasysteem.


Webshop met koppeling MplusKASSA


Een belangrijk functionaliteit van de Bo Creator webshop is de live koppeling met het MplusKASSA. Artikelgegevens en de voorraad zijn gekoppeld met de webshop. Hierdoor hoeven artikelen niet meer dubbel te worden ingevoerd en is de voorraad altijd up to date!

Veneboer Camping | Webshop met koppeling kassasysteem.foto: MplusKASSA

MplusKASSA

MplusKASSA is het meest gebruiksvriendelijke kassasysteem op de Nederlandse markt. Kassasoftware zoals het bedoeld is. Door middel van een API koppeling kunnen gegevens tussen MplusKASSA en de webshop worden uitgewisseld.
Veneboer Camping | Webshop met koppeling kassasysteem.

Responsive webshop

De webshop is geoptimaliseerd voor gebruik op een tablet of smartphone. Ervaar het zelf en let vooral op de handige bediening van het menu en het filter op de smartphone!Handige functies!

Van elk product kunnen specificaties worden ingevoerd die men vervolgens in het filter kan gebruiken. Ook kunnen er aan elk product gerelateerde producten worden gekoppeld en kan men gebruik maken van de zoekfunctie met automatisch aanvullen.

Veneboer Camping | Webshop met koppeling kassasysteem.


One-page checkout

Nadat de gebruiker het product in de winkelmand heeft geplaatst kan deze na het invullen van de adresgegevens met 1 klik worden afgerekend. 

Veneboer Camping | Webshop met koppeling kassasysteem.

Technieken


	Expertises | Bo Webexperts

	Expertises | Bo Webexperts


Veneboer Camping | Webshop met koppeling kassasysteem.

Zoek jij ook een betrouwbare partner voor jouw webshop gekoppeld aan MplusKASSA? Neem dan contact op met 

Bo Webexperts via het contactformulier of bel 0512-544343.

Neem nu contact met ons op

Deel deze pagina
Ben jij ook op zoek naar een webshop met een speciale koppeling?

Wij zijn je graag van dienst bij het ontwikkelen van jouw webshop met speciale webkoppeling. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.

 
Button