Steiger & Ladderspecialist

Case

steigerladderspecialist.nl

De samenwerking met Sietse van Steiger & Ladderspecialist is een uitstekend voorbeeld van positieve resultaten naar aanleiding van onze strategische aanpak.

Steiger & Ladderspecialist is gespecialiseerd in oplossingen om veilig op hoogte te kunnen werken. Sinds 2010 zijn wij de partner van Steiger & Ladderspecialist met betrekking tot de ontwikkeling van de webshop en de online communicatie. 

Professionaliseren van de webshop

De afgelopen jaren hebben we volop samengewerkt aan het door-ontwikkelen en professionaliseren van de webshop. Vele functionaliteiten zijn toegevoegd, processen zijn geautomatiseerd en online campagnes zijn uitgevoerd. Aan de basis van deze samenwerking ligt een strategisch plan die Sietse en John hebben opgezet om de conversie van de webshop te verhogen.

Focus met een strategisch plan

Het geheim van het strategisch plan zit hem vooral in het krijgen van focus en het stellen van meetbare doelstellingen. Hierdoor is de webshop van Sietse uitgegroeid tot een professioneel e-commerce platform met een geautomatiseerd orderproces.

Het strategisch plan laat zich gemakkelijk vertalen in een concreet actie- en communicatieplan. Met dit actieplan werken we continue samen om de bezoeker de beste online gebruikservaring te leveren en structurele bedrijfsgroei te realiseren.

Een efficiënt orderproces

Door de koppeling van Bo Creator DXP met Software Gemak worden bestellingen direct doorgezet naar de boekhouding; dit zorgt voor een efficiënt orderproces. Hierdoor hoeven gegevens niet dubbel ingevoerd te worden wat zorgt voor tijdswinst en de kans op fouten vermindert.

Online Marketing tools

Met Bo Creator DXP is het mogelijk om verschillende online marketingtools aan de webshop toe te voegen. Chatten via de website of WhatsApp, een couponcode bij het inschrijven van de nieuwsbrief en een automatische uitnodiging voor een review zijn slechts enkele voorbeelden.

Wil jij ook een strategisch plan voor meer conversie?

Online strategie | Jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Resultaat

 • Verdubbeling aantal orders
  Binnen een jaar is er een verdubbeling van het aantal orders gerealiseerd.
 • 35% omzetstijging
  Onze strategische aanpak resulteerde in 35% omzetstijging.
 • 30% meer webshop bezoekers
  Door structurele zoekmachine optimalisatie trekt de webshop 30% meer bezoekers.
 • Professioneel e-commerce platform
  Bo Creator DXP is ingezet als e-commerce platform en is volledig op maat gemaakt voor Steiger & Ladderspecialist. 
 • Efficiënt orderproces
  Automatisering van het orderproces zorgt voor tijdswinst en vermindert de kans op fouten.
 • Opdrachtgever
  Steiger & Ladderspecialist
 • Doelgroep
  Bedrijven in de bouwsector en industrie.
 • Doelstelling
  Het conversiepercentage van de webshop structureel verhogen.
Bo Creator DXP
Software Gemak
Mailchimp
Klanten vertellen

Het team achter dit project:

Met passie en professionaliteit zorgt ons team voor de beste resultaten. Ieder met zijn of haar eigen specialiteiten en expertises.

Jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Wij zijn je graag van dienst bij het door ontwikkelen van jouw online communicatie. Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek.

 
Button