0512-544343

“Stap voor stap op weg naar succes”

  /  Portfolio  /  Online marketing strategie Steiger & Ladderspecialist

Vorig item Volgend item

Online marketing strategie Steiger & Ladderspecialist

steigerladderspecialist.nl   
WebshopOnline communicatieMarketing strategie


Voor Sietse Booi van Steiger & Ladderspecialist zijn wij de partner voor de online communicatie. Steiger & Ladderspecialist is een uitstekend voorbeeld van positieve resultaten naar aanleiding van onze strategische aanpak. Wat bijna tien jaar geleden begon als een kleine webshop is uitgegroeid naar een professioneel e-commerce platform met een geautomatiseerd orderproces.

Bg Bg Bg Bg Bg

Opdrachtgever
Steiger & Ladderspecialist
Doelgroep
Bedrijven in de bouwsector en voedselindustrie
Doelstelling
Het conversiepercentage van de webshops structureel verhogen.

Resultaat

Sinds het uitwerken van een online marketing strategie in 2017 hebben we grote sprongen gemaakt, het aantal orders zien verdubbelen en is de omzet met 35% gestegen. Hier zijn wij natuurlijk zeer trots op!

  • Professioneel e-commerce platform
  • Geautomatiseerd en efficiënt orderproces
  • Verdubbeling aantal orders
  • Omzetstijging van 35%
  • 20% meer bezoekers in de webshop


Online marketing strategie Steiger & Ladderspecialist | Bo Webexperts

Technieken

Bo Creator
Unit4
Mailchimp


Highlights

Online marketing strategie

Onze online marketing strategie geeft focus en zorgt voor meetbare doelstellingen die zich gemakkelijk laten vertalen in een concreet actie- en communicatieplan. Met dit plan werken we continue samen om de bezoeker de beste online gebruikservaring te leveren en bedrijfsgroei te realiseren.

Professioneel e-commerce platform

De Bo Creator is ingezet als e-commerce platform en volledig op maat gemaakt voor Steiger & Ladderspecialist. De Bo Creator is een robuust, flexibel maar vooral veilig e-commerce platform gebouwd met Microsoft Technologie.

Een efficiënt orderproces
Door de koppeling van de Bo Creator met UNIT4 worden bestellingen direct doorgezet naar de boekhouding; dit zorgt voor een efficiënt orderproces. Hierdoor hoeven gegevens niet dubbel ingevoerd te worden en dit zorgt voor tijdswinst en vermindert de kans op fouten.

Online Marketing tools
Met de Bo Creator is het mogelijk om verschillende online marketing tools aan de webshop toe te voegen. Klanten kunnen gebruik maken van een online chat, krijgen een couponcode bij het inschrijven van de nieuwsbrief en een kunnen via de website contact opnemen via Whatsapp. Klanten worden na het plaatsen van een bestelling automatisch uitgenodigd om hun ervaring te delen in een review.


Zoekt u een betrouwbare partij om gezamenlijk uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen?  Neem dan contact op met 

Bo Webexperts via het contactformulier of bel 0512-544343.

Neem nu contact met ons op


Deel deze paginaWilt u ook uw omzet verhogen?

Wij tillen uw webshop graag naar een hoger niveau! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.