Sportvisserij Nederland

Case

hsvleden.nl

HSV Leden 2015 is een moderne webapplicatie en het complete ledenadministratiepakket voor elke hengelsportvereniging. 

De webapplicatie is ontwikkeld in opdracht van Sportvisserij Nederland. Sportvisserij Nederland vertegenwoordigd samen met 8 regionale federaties bijna 900 hengelsportverenigingen. 

ASP.NET Webaplicatie

Een moderne app

De moderne responsive webapplicatie HSV Leden 2015 kan benaderd worden vanaf een pc, tablet of smartphone.

De applicatie is geschreven in ASP.NET en maakt gebruik van een krachtige MS SQL Server database. Met HSV Leden 2015 heeft elke vereniging toegang tot de eigen ledenadministratie en wordt de uitgifte van VISpassen centraal geregeld.

Daarnaast biedt het voor federaties en Sportvisserij Nederland uitgebreide mogelijkheden om het in te zetten als CRM-pakket.

Ledenbeheer en facturatie

Verenigingen kunnen in de webapplicatie het ledenbestand beheren en facturen aanmaken voor de contributies en deze innen d.m.v. nota's, acceptgiro en SEPA incasso. Het is daarnaast mogelijk om de digitale rekeningoverzichten van de bank automatisch in te lezen en zo de betalingen bij te werken.

Een optimaal en efficiënt systeem

Door de inzet van Bo Webexperts heeft Sportvisserij Nederland een overzichtelijk en efficiënt systeem, waardoor gebruikers optimaal gebruik maken van de diensten. Externe partijen kunnen gemakkelijk gegevens ophalen en door integratie van de bestelmodule voor VISpassen, is het aanvragen van een VISpas zo gepiept!

Wacht niet langer en maak vrijblijvend kennis met ons!

Online strategie | Jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Resultaat

 • Responsive webapplicatie
  De webapplicatie kan worden benaderd via desktop, tablet en smartphone.
 • Modulair opgezet
  Door de modulaire opbouw is deze uiterst flexibel. De gebruiker kan het dashboard zelf indelen door gebruik te maken van handige widgets.
 • Rapport generator
  Met de rapportgenerator kunnen o.a. selecties, overzichten en adressenlijsten worden aangemaakt. Verenigingen kunnen door middel van de query-builder zelf maatwerk creëren.
 • API koppelingen
  Door middel van de HSV Leden web-koppeling kunnen externe partijen gegevens ophalen en wijzigen in de centrale database. Hierbij kunt u denken aan de bestelmodules voor de VISpassen en de koppeling met AFAS Profit.
 • Opdrachtgever
 • Sportvisserij Nederland

 • Doelgroep
 • Regionale federaties en hengelsportverenigingen

 • Doelstelling
 • Een efficiënt systeem voor de ledenadministratie en uitgifte van VISpassen.
Microsoft .NET
Microsoft SQL Server

Het team achter dit project:

Met passie en professionaliteit zorgt ons team voor de beste resultaten. Ieder met zijn of haar eigen specialiteiten en expertises.

Jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Wij zijn je graag van dienst bij het door ontwikkelen van jouw online communicatie. Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek.

 
Button