Samen verduurzamen

 
Case
Klantportaal
samen-verduurzamen.nl 

Samen verduurzamen is een regionaal platform voor duurzame bedrijventerreinen. Met ondernemers, experts en lokale uitvoerende partijen wordt gewerkt aan minder CO2-uitstoot, meer groen en meer onderlinge verbinding.

Platform voor CO2 besparing

Wij mochten bijdragen aan dit mooie initiatief door de realisatie van een projectwebsite met  klantportaal. De eerste projectwebsite is als pilot opgezet voor Bedrijvenpark Heerenveen Zuid. Als dit een succes wordt zal dit initiatief ook worden uitgerold naar andere bedrijventerreinen.

Ook dit project zijn we begonnen met een oriëntatiefase waarin we altijd de functionele eisen in kaart brengen en gezamenlijk een plan van aanpak opstellen. Voor dit project hebben wij Bo Creator DXP ingezet als platform waar de projectwebsite(s) en het klantportaal op draaien.

Hieronder een aantal highlights die we op maat hebben gerealiseerd voor Samen verduurzamen.

CO2 meter

CO2 meter op de homepage is direct inzichtelijk hoeveel CO2 er al is bespaard en wat de uiteindelijke doelstelling is. Bij elk project wordt de CO2 besparing bepaald en daarna bijgewerkt in de meter door de webmaster van Samen verduurzamen.

Projecten op Google Maps

De gerealiseerde projecten worden overzichtelijk gepresenteerd met behulp van Google Maps. Bij elk project is direct te herkennen onder welk thema deze valt en door er op te klikken kun je meer informatie opvragen.

Alle documenten op één centrale plek

In de beveiligde omgeving van het klantportaal vinden de deelnemende bedrijven de projecten terug. Alle documenten en gemaakte foto's zijn per project beschikbaar en ze kunnen hier ook de status volgen van de projecten die in uitvoering zijn.

Ben jij ook op zoek naar een partij voor jouw projectwebsite met klantportaal. Zoek dan niet verder en neem contact met ons op!

Wil jij ook een heldere projectwebsite?

Online strategie | Jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Resultaat

 • Projectwebsite
  Een informatieve projectwebsite met informatie per thema en actueel nieuws. 
 • Gerealiseerde projecten op kaart
  De gerealiseerde projecten worden overzichtelijk per thema weergegeven op een Google Maps kaart.
 • Presentatie van aanbieders
  Op de website kunnen aanbieders van oplossingen zich presenteren. 
 • Klantportaal
  Het klantportaal is beschikbaar voor alle deelnemers. Hier kan men de projectinformatie raadplegen. 
 • Opdrachtgever
  Samen verduurzamen
 • Doelgroep
  Bedrijven van de deelnemende bedrijventerreinen
 • Doelstelling
  CO2-neutrale bedrijventerreinen realiseren

Bij Bo Webexperts zijn ze super klantvriendelijk: ze reageren snel en denken steeds goed met ons mee.

Marlies Ballemans | Samen verduurzamen

Wat mij vooral bij gebleven is, is de persoonlijke benadering en dat Amber zo goed bereikbaar was en snel updates aan de site doorvoerde. Ook toen de site al een maand of twee klaar was, was dat geen enkel probleem!

David Peter Kuiper | Samen verduurzamen

Dé tools achter dit project:

Bo Creator DXP
Adobe XD
Adobe Photoshop
Mailchimp

Het team achter dit project:

Met passie en professionaliteit zorgt ons team voor de beste resultaten. Ieder met zijn of haar eigen specialiteiten en expertises.

Ook een professionele website die de zakelijke markt aanspreekt?

Wij zijn jou ook graag jouw partner bij het realiseren van een website voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek.

 
Button