Ruitenwissers kopen

Case

ruitenwissers-kopen.com


Wouter Boomsma zocht een lokale partner voor de ontwikkeling van een nieuwe webshop gericht op de verkoop van ruitenwissers. Tijdens zijn online zoektocht kwam Bo Webexperts regelmatig voorbij en onze persoonlijke aanpak sprak hem aan. Hij heeft de telefoon gepakt en zo is het contact gelegd.

Webshop voor nichemarkt

Bij de kennismaking met Roland werd het Wouter al snel duidelijk: Dit is de partij waar hij zijn webshop voor zijn nichemarkt moest laten ontwikkelen. Nadat wij de wensen en eisen qua vormgeving en functionaliteit van Wouter goed in kaart hebben gebracht, zijn wij gestart met het concept. Deze werd zeer positief ontvangen en daarna is het ontwerp van de webshop technisch gerealiseerd op het intelligente platform Bo Creator DXP.

Snel de juiste ruitenwisser gevonden

Het voordeel van een webshop dat gericht is op een nichemarkt is dat je deze helemaal kan afstemmen op de behoefte van de doelgroep. Voer je kenteken in en krijg direct de juiste set ruitenwissers gepresenteerd. Met enkele klikken reken je af via iDeal, Creditcard of Paypal en de volgende werkdag heb je de ruitenwissers in huis. Wil je weten hoe hoe je deze kunt monteren? Op de webshop vind je hier uitgebreide informatie over en je kan zelfs even een appje naar Wouter sturen. 

Gemakkelijk te onderhouden

Omdat de webshop is gemaakt op Bo Creator DXP kan Wouter kan deze via het content management systeem zelf gemakkelijk onderhouden. Uiteraard is er rekening gehouden met een goede vindbaarheid in Google, zoek je een bepaald type ruitenwisser, grote kans dat je op deze webshop terecht komt!

Wil je ook een webshop laten maken?

Online strategie | Jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Resultaat

 • Webshop voor een nichemarkt
  Heldere webshop voor verkoop van ruitenwissers en auto accessoires.
 • Uitgebreide betaalmogelijkheden
  Betaal gemakkelijk via iDeal, Creditcard of Paypal.
 • Maatwerk kentekencheck
  Altijd de juiste ruitenwisser voor je auto met dit mooie stukje maatwerk.
 • Opdrachtgever
  Wouter Boomsma van Ruitenwissers-kopen.com
 • Doelgroep
  Auto bezitters en jonge bestuurders
 • Doelstelling
  Online verkoop van ruitenwissers en auto accessoires

Dé tools achter dit project:

Bo Creator DXP
Adobe InDesign
Microsoft .NET
Mollie

Wil je ook een webshop laten maken?

Wij zijn je graag van dienst bij het ontwikkelen van jouw webshop. Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek.

 
Button