RONT Management Consultants

RONT Management Consultants is de nieuwe naam van TNO Management Consultants, van oorsprong opgericht door TNO. De naamswijziging heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl door Studio Dumbar en in september 2016 is een nieuwe moderne website opgeleverd, ontworpen en ontwikkeld door Bo Webexperts.

Beeld zegt meer dan 1000 woorden

Op de homepage wordt in 1 minuut uitgelegd waar RONT Management Consultants voor staan. Deze animatie is gemaakt door Jorrit van uitleganimatie.nl. Daarnaast maakt u op de website kennis met de mensen achter RONT en kunt u uitgebreid zoeken in de publicaties en producten. Daarnaast is het mogelijk u direct in te schrijven op de verschillende opleidingen en trainingen die worden gegeven.

Insite Creation

Wat doet u als u een website heeft die gemaakt is met Insite Creation maar u bij uw webbouwer niet de ondersteuning krijgt die u wenst? Hier liep Ellen Koning van TNO Management Consultants in 2013 tegenaan. Daarom heeft zij destijds Bo Webexperts benaderd voor het beheer en onderhoud van hun website die gemaakt is met Insite Creation. Ook de nieuwe website is weer uitgerust met dit krachtige Content Manegement Systeem!

Zoekt u ook een betrouwbare partij voor het beheer en onderhoud van uw website die gemaakt is met Insite Creation? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.

Neem nu contact op