0512-544343

  /  Portfolio  /  Piepers & Rund

Vorig item

Piepers & Rund

Volgend item
Website
piepers-rund.nl


Piepers & Rund beschikt over een aantal hippe Food Trucks die te boeken zijn voor evenementen en food festivals. Vanuit de trucks wordt echte haute friture geserveerd. Wij bouwden in samenwerking met deze toppers een moderne website die helemaal de sfeer ademt waarin Piepers & Rund zich begeeft. Het succes van een foodtruck wordt namelijk mede bepaald door een mooie en functionele website.

De website heeft als doel nieuwe en bestaande klanten een goed beeld te geven van de mogelijkheden die er zijn voor een geslaagd evenement of festival, daarnaast word u verleid om Piepers & Rund te boeken voor uw evenement. U vindt er onder andere het menu, de aankomende evenementen, de trucks en ervaringen van klanten.

De website is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en heeft verschillende koppelingen met Social Media. Zo vindt u op de homepage altijd de laatste Instagram posts en kunt u gemakkelijk doorklikken naar de Facebook pagina of het Instagram account.

Heeft u een foodtruck en wilt u ook zo'n kei van een website? Neem dan vandaag nog contact ons op!

Neem nu contact op 

Deel deze paginaBent u ook op zoek naar een kei van een website?

Wij zijn u graag van dienst bij het ontwikkelen van uw website. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.