Home  /  Portfolio  /  Piepers & Rund

Vorig item

Piepers & Rund

Volgend item
Website
piepers-rund.nl


Piepers & Rund beschikt over een aantal hippe Food Trucks die te boeken zijn voor evenementen en food festivals. Vanuit de trucks wordt echte haute friture geserveerd. Wij bouwden in samenwerking met deze toppers een moderne website die helemaal de sfeer ademt waarin Piepers & Rund zich begeeft. Het succes van een foodtruck wordt namelijk mede bepaald door een mooie en functionele website.

De website heeft als doel nieuwe en bestaande klanten een goed beeld te geven van de mogelijkheden die er zijn voor een geslaagd evenement of festival, daarnaast word jij verleid om Piepers & Rund te boeken voor jouw evenement. Je vindt er onder andere het menu, de aankomende evenementen, de trucks en ervaringen van klanten.

De website is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en heeft verschillende koppelingen met Social Media. Zo vind je op de homepage altijd de laatste Instagram posts en kun je gemakkelijk doorklikken naar de Facebook pagina of het Instagram account.

Heb jij een foodtruck en wil je ook zo'n kei van een website? Neem dan vandaag nog contact ons op!

Neem nu contact op 

Deel deze paginaBen jij ook op zoek naar een kei van een website?

Wij zijn je graag van dienst bij het ontwikkelen van jouw website. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.

 
Button