ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Vorig artikel

Ondernemersvereniging DrachtenBo Webexperts draagt het ondernemersklimaat in Drachten een warm hart toe en wil hier een actieve rol in spelen. Daarom is voor de Ondernemersvereniging Drachten een moderne responsive website ontwikkeld en ondersteunen wij de Ondernemersvereniging Drachten bij de inzet van Online Marketing. 

Via de website worden de leden van de vereniging op de hoogte gehouden van nieuws en activiteiten en kunnen bedrijven zich opgeven voor een lidmaatschap bij de leukste Ondernemersvereniging van Drachten. Het nieuws en de activiteiten kunnen via de website gemakkelijk worden gedeeld op Social Media en de bezoeker hoeft niks meer te missen door zich aan te melden voor het ontvangen van de nieuwsbrief.

Ondernemersvereniging Drachten | Bo Webexperts.


E-mail Marketing met MailChimp

Voor het versturen van de nieuwsbrieven is MailChimp ingericht. MailChimp is een hele handige gratis tool die het mogelijk maakt om nieuwsbrieven te maken en te versturen.
Ondernemersvereniging Drachten | Bo Webexperts

Responsive website

De nieuwe website is responsive opgezet. Dat wil zeggen dat de webste zich aanpast aan het scherm waarop de bezoeker de website bekijkt. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm.

Technieken

Bo Creator
MailChimp


De website zelf onderhouden met de Bo Creator

De ondernemersvereniging kan zelf de website onderhouden met de Bo Creator, ons superhandige content management systeem. Met de Bo Creator plaatst men in een handomdraai actualiteiten, verslagen van activiteiten en houdt u de ledenlijst up to date.

Ondernemersvereniging Drachten | Bo Webexperts


Jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Wij zijn je graag van dienst bij het door ontwikkelen van jouw online communicatie. Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek.

 
Button