Afbeelding bewerken

Deel deze pagina: 
0512-544343

“Wij zijn trots op Drachten!”

Home  /  Portfolio  /  Ondernemersvereniging Drachten

Vorig item

Ondernemersvereniging Drachten

Volgend item

Bo Webexperts draagt het ondernemersklimaat in Drachten een warm hart toe en wil hier een actieve rol in spelen. Daarom is voor de Ondernemersvereniging Drachten een moderne responsive website ontwikkeld en ondersteunen wij de Ondernemersvereniging Drachten bij de inzet van Online Marketing. 

Via de website worden de leden van de vereniging op de hoogte gehouden van nieuws en activiteiten en kunnen bedrijven zich opgeven voor een lidmaatschap bij de leukste Ondernemersvereniging van Drachten. Het nieuws en de activiteiten kunnen via de website gemakkelijk worden gedeeld op Social Media en de bezoeker hoeft niks meer te missen door zich aan te melden voor het ontvangen van de nieuwsbrief.

Veneboer Camping | Webshop met koppeling kassasysteem.


E-mail Marketing met MailChimp

Voor het versturen van de nieuwsbrieven is MailChimp ingericht. MailChimp is een hele handige gratis tool die het mogelijk maakt om nieuwsbrieven te maken en te versturen.
Veneboer Camping | Webshop met koppeling kassasysteem.

Responsive website

De nieuwe website is responsive opgezet. Dat wil zeggen dat de webste zich aanpast aan het scherm waarop de bezoeker de website bekijkt. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm.

Technieken


	Expertises | Bo Webexperts

	Expertises | Bo Webexperts


De website zelf onderhouden met de Bo Creator

De ondernemersvereniging kan zelf de website onderhouden met de Bo Creator, ons superhandige content management systeem. Met de Bo Creator plaatst men in een handomdraai actualiteiten, verslagen van activiteiten en houdt u de ledenlijst up to date.

Veneboer Camping | Webshop met koppeling kassasysteem.

Heeft u vragen over dit project of wilt u uw nieuwe website laten maken door de Webexperts van Drachten, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.