Vorig artikel Volgend artikel

Ondernemersvereniging Drachten

Case

ovdrachten.nl

Bo Webexperts draagt het ondernemersklimaat in Drachten een warm hart toe en wil hier een actieve rol in spelen. Daarom is voor de Ondernemersvereniging Drachten een moderne responsive website ontwikkeld.

Wij ondersteunen de Ondernemersvereniging Drachten bij de inzet van online communicatie om verbinding met de leden te houden en nieuwe leden te werven. 

Via de website worden de leden van de vereniging op de hoogte gehouden van nieuws en activiteiten en kunnen bedrijven zich opgeven voor een lidmaatschap bij de leukste Ondernemersvereniging van Drachten. 

Het nieuws en de activiteiten kunnen via de website gemakkelijk worden gedeeld op Social Media en de bezoeker hoeft niks meer te missen door zich aan te melden voor het ontvangen van de nieuwsbrief.

Website up to date houden

De ondernemersvereniging kan zelf de website onderhouden met Bo Creator DXP, het platform met superhandig content management systeem. Met de Bo Creator DXP plaatst men in een handomdraai actualiteiten, verslagen van activiteiten en houdt u de ledenlijst up to date.

Wacht niet langer en maak vrijblijvend kennis met ons!

Online strategie | Jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Resultaat

 • Responsive eigentijds webdesign
  De nieuwe website is responsive opgezet. Dat wil zeggen dat de webste zich aanpast aan het scherm waarop de bezoeker de website bekijkt. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm.
 • E-mail Marketing met Mailchimp
  Voor het versturen van de nieuwsbrieven is MailChimp ingericht. MailChimp is een hele handige gratis tool die het mogelijk maakt om nieuwsbrieven te maken en te versturen.
 • Opdrachtgever
 • Ondernemersvereniging Drachten

 • Doelgroep
  Ondernemers in Drachten en omgeving.

 • Doelstelling
 • Nieuwe leden werven en informatie verstrekken aan de leden van de vereniging.

Dé tools achter dit project:

Bo Creator DXP
Mailchimp
Adobe XD

Jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Wij zijn je graag van dienst bij het door ontwikkelen van jouw online communicatie. Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek.

 
Button