Home  /  Portfolio  /  Nicolette Brunklaus Amsterdam

Vorig item

Nicolette Brunklaus Amsterdam

Volgend item
Webshop
nicolettebrunklaus.com


Brunklaus Amsterdam Design staat voor ‘een persoonlijke benadering van design. Brunklaus wil met haar authentieke ontwerpen inspireren. De designs zijn gecreëerd door Nicolette zelf, waarin haar passie voor fotografie en de liefde voor de natuur sterk terugkomen. Brunklaus vertelt verhalen met haar ontwerpen die een poëtische, intieme en persoonlijke sfeer toevoegen aan jouw eigen interieur. Want met de designs van Brunklaus vertelt jij ook jouw eigen verhaal.

Brunklaus Amsterdam heeft Bo Webexperts benadert voor de ontwikkeling van een nieuwe website met webshop in WordPress.

Webshop

De webshop is ontwikkeld in WordPress met behulp van WooCommerce. De prachtige foto’s van de design producten van Nicolette Brunklaus komen mooi tot hun recht. Er is een speciale collectie pagina, waarin de collecties worden getoond. Daarnaast is er speciale aandacht voor de opgeleverde projecten van Brunklaus. In de shop kan men terecht voor de design producten van Nicolette Brunklaus, bestel snel!

Zoek jij ook een betrouwbare partij voor de ontwikkeling van jouw website en/of webshop? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.

Neem nu contact met ons op

Deel deze paginaResponsive

Ook geïnteresseerd in een WordPress webshop?

Wij zijn jr graag van dienst bij het ontwikkelen van jouw webshop. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.

 
Button