Home  /  Portfolio  /  KIK-KID

Vorig item

KIK-KID

Volgend item
Webshop
kik-kidwebshop.nl


Vrolijke en speelse mode voor kinderen. Ontwerpster Ineke Grovenstein weet wat ze zelf mooi vindt. Ze zoekt naar stoffen die prettig dragen, makkelijk te wassen zijn en die lang mooi blijven. Die past ze toe in ontwerpen die uitblinken in pasvorm en draagcomfort, terwijl de belijning heel simpel lijkt. Voor de oude collecties wilde Ineke een speciale outlet webshop opzetten en had al snel in de gaten dat ze hiervoor bij Bo Webexperts moest zijn! 

KIK-KID Webshop

Na een aantal jaren gebruik te hebben gemaakt van het VevoCart systeem voor de outlet collectie heeft Ineke besloten de nieuwste collectie ook in een nieuwe webshop te gieten. Zo gezegd zo gedaan, de webshop voor KIK-KID is gelanceerd. De webshop is net zoals de Outlet gemakkelijk in gebruik en bevat een speciaal door Bo Webexperts ontwikkeld Business to Business (B2B) gedeelte. Bekijk de webshop van KIK-KID!

KIK-KID Outlet

Voor de oude collecties wilde Ineke een speciale outlet webshop opzetten en ze had al snel in de gaten dat ze hiervoor bij Bo Webexperts moest zijn! In deze webshop zijn kledingstukken van voorgaande seizoenen voor kinderen te verkrijgen. De webshop straalt rust uit, is heel basic qua ontwerp, zodat de producten mooi naar voren komen. Voor deze webshop is er gebruik gemaakt van het uitgebreide e-commerce systeem VevoCart. De webshop bevat een product/maatfilter, orderafhandeling via pakbon en het automatisch aanmaken van een verzendetiket. Hierdoor is de webshop vriendelijk in gebruik, zowel voor de mensen van KIK-KID als voor de consumenten van KIK-KID Outlet.

Zoek jij ook een betrouwbare partij om jouw webshop te laten ontwikkelen? Neem vandaag nog contact op met Bo Webexperts.

Neem nu contact met ons op

Deel deze paginaKIK-KID outlet

Responsive

KIK-KID Webshop

Responsive

Ben jij ook op zoek naar een webshop?

Wij zijn je graag van dienst bij het ontwikkelen van jouw webshop. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.

 
Button