0512-544343

“Je moet schieten, anders kun je niet scoren.”

  /  Portfolio  /  Football World Rankings

Vorig item

Football World Rankings

Volgend item

Football World Rankings B.V. publiceert wekelijks online de wereldranglijst van Clubs, Top Scorers en Coaches, op basis van een gewogen puntenberekening over wedstrijden van de afgelopen 52 weken. Qua opzet vergelijkbaar met de ATP World Ranking van tennisspelers.Onze inspanningen en expertise

Concretisering van het uitgeefconcept

De rankings worden uitgebracht in 8 talen op wereldwijd niveau. De site wordt bezocht in alle 235 door Google gedefinieerde landen. Het meeste bezoek vindt plaats in Zuid Amerika, gevolgd door Noord Amerika, terwijl Europa op de 3e plaats komt. Vanaf de vroegste conceptontwikkeling is Bo Webexperts betrokken bij de digitale concretisering van het uitgeefconcept.

Neem nu contact met ons op
Veneboer Camping | Webshop met koppeling kassasysteem.


Ranking in ranglijst

De applicatie berekent wekelijks de punten voor de wereldranglijst op basis van dagelijkse externe feeds. Deze feeds behelzen op jaarbasis de uitslagen van 17.500 wedstrijden uit de 42 belangrijkste landen competities en 10 internationale toernooien. Aangezien niet alle competities even sterk, en niet alle wedstrijden even belangrijk zijn, worden de resultaten binnen de applicatie eerst gewogen alvorens zij geconverteerd worden in wereldranglijst punten.

Veneboer Camping | Webshop met koppeling kassasysteem.


Veneboer Camping | Webshop met koppeling kassasysteem.

Eigentijds ontwerp, eenvoudig en duidelijk

De website is ontworpen conform de briefing ‘eigentijds, eenvoudig maar vooral duidelijk’. Wekelijks wordt de site met de nieuwe standen geactualiseerd. Nieuwe services werden toegevoegd, zoals de Free Ranking Alert (ontvang per email de actuele ranking van uw favoriete club, coach of top scorer) en de Sharing Widget voor uitgevers (integreer de Top 10 van de ranking naar keuze als nieuws item op uw eigen website).Optimalisatie in Google

In maart 2013 werd gestart met een intensieve zoekmachine optimalisatie voor alle 8 talen. Sindsdien worden wekelijks de sites met behulp van een speciaal programma doorgemeten op vindbaarheid binnen Google. Continue worden belemmeringen opgespoord en weggenomen; en verbeteringen aangebracht.

Technieken

ASP.NET
Bo Creator
SQL Server


Het resultaat

Veneboer Camping | Webshop met koppeling kassasysteem.

Wilt u ook een maatwerk website laten ontwikkelen door Bo Webexperts?  Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 0512-544343.

Neem nu contact met ons op

Deel deze pagina
Bent u op zoek naar een speciale webapplicatie?

Wij zijn u graag van dienst bij het ontwikkelen van uw webapplicatie. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.