“Je moet schieten, anders kun je niet scoren!”

Home  /  Portfolio  /  Wereldwijd succes voor Football World Rankings

Vorig item Volgend item

Wereldwijd succes voor Football World Rankings

Website
Webapplicatie
Online_communicatie

clubworldranking.com


Wat heb jij de wereld te bieden? Wij denken mee en ontwikkelen op maat gemaakte platforms waarmee jouw wensen worden vervuld. De mogelijkheden zijn ongekend, denk groot!

Frank Verweijen had een wens en richtte Football World Rankings B.V. op, met als doel wereldwijd voetbalfans wekelijks te voorzien van actuele data omtrent de ranking van Clubs, Top Scorers en Coaches wereldwijd. Dit op basis van een gewogen berekening over wedstrijden van de afgelopen 52 weken. Bo Webexperts dacht mee met de wensen van Frank en ontwikkelde een platform op maat dat wereldwijd wordt bezocht en miljoenen bezoekers trekt.


Porfolio-slider-bg Porfolio-slider-bg Porfolio-slider-bg Porfolio-slider-bg Porfolio-slider-bg

Opdrachtgever
Football World Rankings
Doelgroep

Voetbalfans wereldwijd

Doelstelling
Voetbalfans voorzien van actuele data omtrent de ranking van Clubs, Top Scorers en Coaches wereldwijd.

Resultaat van onze strategische aanpak

Sinds het optimaliseren en onderhouden van een intensieve zoekmachine-optimalisatie voor acht talen worden continu belemmeringen opgespoord, weggenomen en verbeteringen aangebracht.

  • Wereldwijd voetbalplatform in 8 talen, waaronder Chinees, Arabisch en Russisch.
  • Ontwikkeld als onafhankelijk instituut en merk.
  • Meer dan 2,5 miljoen bezoekers en 10 miljoen pageviews over de laatste 12 maanden.
  • Sinds oktober 2018, 80% groei in search traffic door dynamisch gemaakte meta tags en meta descriptions.
  • Unieke rankingmethodiek levert wekelijks unieke content.
Football World Rankings | Bo Webexperts

Technieken

Bo Creator


Highlights

Ranking in ranglijst

Alle gespeelde wedstrijden, gegevens over coaches en spelersdata worden door dataleverancier Opta wekelijks binnengehaald. Door middel van een ‘ranking generator’ wordt de data omgezet in rankings op de website.

Veel van de ontwikkelde functionaliteiten van de website dragen bij aan het herhaalbezoek. Het ‘free ranking alert’ en de mogelijkheid om de website en gegevens te delen met de Sharing Widget op bijvoorbeeld social media, dragen bij aan een hoog percentage herhaalbezoek.

Eigentijds ontwerp, eenvoudig en duidelijk

De website is ontworpen conform de briefing ‘eigentijds, eenvoudig, maar vooral duidelijk’. Qua opzet is het vergelijkbaar met de ATP World Ranking van tennisspelers. De applicatie berekent wekelijks de punten voor de wereldranglijst op basis van dagelijkse externe feeds. Deze feeds behelzen op jaarbasis de uitslagen van 17.500 wedstrijden uit de 42 belangrijkste landencompetities en tien internationale toernooien.

Optimalisatie in Google

In maart 2013 werd gestart met een intensieve zoekmachine-optimalisatie voor alle acht talen. Sindsdien worden wekelijks de sites met behulp van een speciaal programma doorgemeten op vindbaarheid binnen Google. Continue worden belemmeringen opgespoord en weggenomen, en verbeteringen aangebracht.

Wereldwijd bezoek

Clubworldranking.com wordt bezocht in alle 235 door Google gedefinieerde landen. Het meeste bezoek vindt plaats in Zuid Amerika, gevolgd door Noord Amerika, Europa komt op de derde plaats.


Het team achter dit project:

Met passie en professionaliteit zorgt ons team voor de beste resultaten. Ieder met zijn of haar eigen specialiteiten en expertises. 
 

Zoek jij een betrouwbare partij om gezamenlijk jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen?  Neem dan contact op met 

Bo Webexperts via het contactformulier of bel 0512-544343.

Neem nu contact met ons op


Deel deze paginaWat heb jij te bieden aan de wereld? 

Wij gaan graag een strategische samenwerking met jou aan. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.

 
Button