0512-544343

  /  Portfolio  /  Drachtster Glashandel

Vorig item

Drachtster Glashandel

Volgend item
Website
drachtsterglashandel.nl


De Drachtster Glashandel is meer dan alleen een glas groothandel. Sinds jaar en dag verzorgt Bo Webexperts voor de Drachtster Glashandel de internet activiteiten. De nieuwe website heeft een frisse en eigentijdse vormgeving gekregen en laat de bezoeker kennismaken met de Drachtster Glashandel. 

Waarom een nieuwe website?

De (technische) ontwikkelingen zijn de laatste jaren zo snel gegaan dat ook de website van Drachtster Glashandel al weer was verouderd en er daarom een nieuwe moderne website nodig was. Deze website is gemaakt met de nieuwste technieken, is beter vindbaar en eenvoudiger te doorzoeken. Hierdoor kan de Drachtster Glashandel u nog beter informeren over het bedrijf en de producten,  u krijgt zo een uitgebreid beeld van alle mogelijkheden die Drachtster Glashandel u biedt.


Nog steeds herkenbaar!

De opzet en de indeling van de website is aangepast maar nog herkenbaar: nog steeds kunt u via de site snel bestellingen plaatsen, wilt u contact met de Drachtster Glashandel opnemen, dan kunt u daarvoor op de contact-pagina terecht of gebruikt u de contactbutton. Bovendien kunt u via de zoekbalk op de home-pagina gericht zoeken naar de gewenste informatie.

Zoekt u ook een betrouwbare partij voor de ontwikkeling van uw website? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.

Neem nu contact met ons op

Deel deze paginaBent u ook op zoek naar een website?

Wij zijn u graag van dienst bij het ontwikkelen van uw website! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.