0512-544343

  /  Portfolio  /  Chiropractie Drachten

Vorig item

Chiropractie Drachten

Volgend item

Voor Chiropractie Drachten hebben wij een nieuwe website gerealiseerd. In samenwerking met Chiropractie Drachten zijn er door ons foto's op locatie gemaakt en is er een concept bedacht voor de nieuwe website. Het concept sluit aan bij de huisstijl van Chiropractie Drachten. Tevens moest de website toegankelijk zijn voor alle gebruikers met diverse devices.

De website van Chiropractie Drachten is responsive gebouwd en de weergave past zich automatisch aan het gebruikte apparaat aan.

Google Ads

Om doelgericht bezoekers naar de website te trekken is er een Google Ads Campagne opgezet.

Zoekmachine optimalisatie

Niet lang na de lancering van de site zijn wij begonnen met het SEO traject van de website. Hierbij zorgen we dat de website meetbaar is middels Google Analytics. We scannen de site op inhoud en zoekwoorden en beginnen met linkbuilding.

Wilt u ook meer weten over SEO, Google Ads, websites of een fotoshoot? Neem vandaag nog contact op met Bo Webexperts via het contactformulier.

Neem nu contact met ons op

Deel deze paginaResponsive

Bent u ook ge√Įnteresseerd in een website en Google Ads?

Wij zijn u graag van dienst bij het ontwikkelen van uw website en inrichten van Google Ads. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.