Vorig artikel Volgend artikel

Carlo Boonstra de Fietsspecialist

Case

carloboonstra.nl


Carlo Boonstra kon zijn droom werkelijkheid laten worden door ondernemer te worden en zijn eigen fietsenwinkel te beginnen! Bij de start van zijn nieuwe zaak had hij een logo, huisstijl en website nodig.

De afgelopen jaren zijn we samen nieuwe routes gaan ontdekken en inmiddels heeft Carlo Boonstra de beschikking over een goed lopende website met maatwerk webshop. Klanten uit heel Nederland weten online die gespecialiseerde fietsenwinkel uit Drachten te vinden.

Lees hieronder een verkorte versie van de route die we samen hebben afgelegd. 

Huisstijl 

Het starten van een eigen bedrijf brengt veel met zich mee. Carlo had voor zijn nieuwe bedrijf een logo en huisstijl nodig en is bij Bo Webexperts daarvoor op het juiste adres. In samenwerking met Carlo hebben wij een logo en huisstijl ontwikkeld dat helemaal past bij de doelgroepen en het gevoel dat Carlo Boonstra de Fietsspecialist wil overbrengen.

Website

Carlo Boonstra is begonnen als fietsenmaker, maar gaf direct al aan dat hij in de toekomst wellicht een webshop wil beginnen. Om als starter meer bekendheid te krijgen en te kunnen adverteren, heeft Bo Webexperts een website voor Carlo ontwikkeld. In het achterhoofd houdende dat de website is uit te breiden met een webshop, hebben wij deze ontwikkeld op Bo Creator DXP

Webshop

Al snel wist iedereen Carlo Boonstra de Fietsspecialist te vinden als fietsenmaker, maar hij merkte dat zijn klanten ook graag fietsen en fietsonderdelen via hem wilden bestellen. Zo is het idee om in de toekomst een webshop te beginnen al gauw werkelijkheid geworden.

Een overzichtelijke webshop voor Carlo Boonstra is het resultaat. Carlo Boonstra staat altijd open voor nieuwe ideeën en gaandeweg komen we samen tot ontdekkingen om de webshop continue te kunnen blijven verbeteren. Prachtig om samen met Carlo de route uit te stippelen en in de gaten te houden of we nog op koers liggen of we een andere weg moeten inslaan. 

Zo hebben we onlangs de webshop nog uitgebreid met een offertemodule, zodat Carlo de klant nog beter van dienst kan zijn!

wacht niet langer en maak vrijblijvend kennis met ons

Online strategie | Jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Resultaat

 • Logo en huisstijl
  De ontwikkeling van een hip en modern logo in combinatie met een frisse huisstijl.
 • Website uitgebreid naar webshop
  Gestart met een website en in de loop van de tijd uitgebreid met een webshop. De verkoop via de online webshop stijgt jaar op jaar!
 • Webshop keurmerk
  Bij een professionele webshop hoort een keurmerk. Zo weet je bezoeker dat hij zijn aankopen veilig kan laten plaatsvinden.
 • Offertemodule
  Als klanten, voordat ze een order willen plaatsen, nog vragen hebben dan kunnen ze in enkele stappen een offerte aanvragen.
 • Betaalmogelijkheden
  Klanten kunnen  betalen via iDeal,
  Bankcontant of bankoverschrijving. 
 • Verzendmethodes
  Bestellingen worden verzonden via PostNL, DHL of kan worden opgehaald uit de winkel.

 • Opdrachtgever
 • Carlo Boonstra de Fietsspecialist
 • Doelgroep
 • Fietseigenaren in de omgeving van Drachten die op zoek zijn naar een fietsenmaker.
 • Consumenten die op zoek zijn naar een mountainbike, racefiets, elektrische fiets, stadsfiets of fietsonderdelen. 
 • Doelstelling
 • Verkoop van fietsen en fietsonderdelen via de webshop.

Dé tools achter dit project:

Bo Creator DXP
Adobe Illustrator
Adobe Photoshop
Adobe InDesign
Microsoft .NET

Het team achter dit project:

Met passie en professionaliteit zorgt ons team voor de beste resultaten. Ieder met zijn of haar eigen specialiteiten en expertises.

Jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Wij zijn je graag van dienst bij het door ontwikkelen van jouw online communicatie. Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek.

 
Button