BIMTEK

 
Case
Website
www.bimtek.nl 

BIMTEK is een professioneel, innovatief bouwkundig tekenbureau uit Franeker met een specialisatie in BIM (Building Information Modeling).

Ze vormen de onmisbare schakel tussen het ontwerp van de architect en de rekenuitgangspunten van de aannemer. Ze zetten de wensen van de opdrachtgever en architect om in een virtueel 3D-model van toekomstige bouwwerken.

Anno Wielinga en Sjoerd Leistra van BIMTEK waren op zoek naar een partij die ze van een maatwerk website kan voorzien én die ze kan adviseren bij de indeling, de presentatie van de projecten en het schrijven van teksten. Via W2N, een relatie uit het netwerk van BIMTEK, kwam Bo Webexperts in beeld!

Tijdens de oriëntatiesessie, werd al snel duidelijk dat de focus moest liggen op het waarom en het onderscheidend vermogen van BIMTEK. Na de sessie is Cor begonnen met het ontwerpen van een creatief concept van de website. In samenspraak met BIMTEK is dit concept gefinetuned en daarna technisch gerealiseerd op Bo Creator DXP. Er is speciale aandacht geweest voor de indeling van de website en de weergave van de projecten.

De webteksten zijn geschreven door Lennart van Fijnlijner en uiteraard is hierbij rekening gehouden met de vindbaarheid in Google.

BIMTEK heeft een CMS workshop gevolgd voor het content management systeem op Bo Creator DXP. Hierdoor zijn ze zelf in staat om gemakkelijk de website kunnen onderhouden. Dat doen ze ook keurig, want hun portfoliopagina waarin projecten uitgelicht worden blijft namelijk groeien!

Na de lancering van de website blijven we regelmatig contact houden en samenwerken op het gebied van online communicatie. BIMTEK blijft zich ontwikkelen en dit zie je ook terug op de website. 

Wil jij ook een maatwerk website voor jouw bedrijf?

Online strategie | Jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Resultaat

 • Maatwerk website
  Het unieke ontwerp van BIMTEK is geoptimaliseerd voor gebruik op alle apparaten.
 • Projecten
  Elk project heeft een speciale pagina waar het project nader wordt toegelicht. 
 • Webteksten
  Doeltreffende webteksten die geoptimaliseerd zijn voor optimale vindbaarheid in Google.
 • Website altijd actueel
  Website kan gemakkelijk worden onderhouden met het content management systeem op het platform Bo Creator DXP.
 • Opdrachtgever
  BIMTEK
 • Doelgroep
  Aannemers en Architectenbureaus
 • Doelstelling
  Professionele website met een mooie presentatie van de uitgevoerde projecten en doeltreffend geschreven webteksten.  

Dé tools achter dit project:

Bo Creator DXP
Mailchimp
Microsoft .NET
Microsoft SQL Server

Jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Wij zijn jou ook graag van dienst bij het realiseren van een premium maatwerk website. Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek.

 
Button