Ondernemen en een betere wereld

Bo Webexperts wil de wereld elke dag mooier maken. Wij vinden het belangrijk dat mens en milieu met elkaar in harmonie samenleven en dat iedereen nu, én in de toekomst, mag genieten van een mooie en inspirerende omgeving.

Hoe wij dit doen?

Voor onze medewerkers bieden wij een inspirerende groene werkplek, een ware kantoorjungle, met veel planten; gezond én huiselijk! Elke middag maakt het gehele team een wandeling met hond Bobby, want bewegen is gezond. Even achter het beeldscherm weg en een frisse neus halen. Onze teamuitjes hebben altijd een gezond karakter, maar gezelligheid voert de boventoon. We ‘zien’ onze collega’s, we zetten elkaar in hun kracht en zorgen ervoor dat iedereen zich kan ontwikkelen op de manier die bij hun past. Kennis vergaren en aan elkaar uitdragen zorgt ervoor dat wij voortdurend in ontwikkeling zijn.

We werken graag samen met gelijkgestemden, mensen die het milieu en de mensen een warm hart toedragen. Zo zijn wij trotse partner van Nationaal Park de Alde Feanen, een prachtige omgeving in de buurt van Drachten. Daarnaast zijn wij sponsor van het Drachtster Skûtsje, het skûtsjesilen zet elke zomer weer de prachtige Friese wateren op de kaart. Om te koesteren zijn deze samenwerkingen.

Op het gebied van duurzaam ondernemen of maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn wij voortdurend in ontwikkeling, het wordt elk jaar in ons strategieplan opgenomen en staat hoog op onze agenda. In al onze online en offline activiteiten proberen wij een harmonie tussen mens en milieu te creëren.

Duurzame relaties en harmonie tussen mens en natuur.

Jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Wij zijn je graag van dienst bij het door ontwikkelen van jouw online communicatie. Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek.

 
Button