Mailchimp workshop

Wil je leren hoe je in een handomdraai een professionele e-mailing kunt maken en versturen? Dat is in één dag mogelijk door het volgen van onze Mailchimp workshop!

Mailchimp is het populairste (e-mail)marketing platform met wereldwijd meer dan 7 miljoen gebruikers.

Aanmelden Mailchimp workshop

Persoonlijke begeleiding

In onze inspirerende workshop ruimte geven wij je een uitgebreide Mailchimp workshop. Met maximaal 6 personen per workshop kunnen we jou persoonlijk begeleiden zodat je vlekkeloos Mailchimp voor jouw bedrijf kunt gaan inzetten.


Leer een professionele e-mailing maken

Je leert werken met het meest gebruikte e-mail marketing platform ter wereld en wij leren jou hoe je zelf een professionele e-mailing kunt maken en versturen.

In één dag Mailchimp onder de knie

Maak kennis met alle mogelijkheden die Mailchimp te bieden heeft en ontdek hoe jij de relatie met jouw klant kunt versterken. Aan het eind van de dag heb je Mailchimp onder de knie en weet je hoe je optimaal resultaat met e-mail marketing kunt behalen.

Mailchimp

Meld je aan voor de Mailchimp workshop!

Mailchimp workshop Drachten

Wat ga je leren?

  • Aanmaken en inrichten van jouw Mailchimp account.
  • Opzetten van een mailinglijst.
  • Plaatsen van een aanmeldformulier op jouw website.
  • Ontwerpen van een template in jouw huisstijl.
  • Opzetten en testen van een e-mail campagne.
  • Inplannen en versturen van jouw nieuwsbrief.
  • De resultaten van de nieuwsbrief analyseren.
  • Inleiding in geautomatiseerde e-mail campagnes.

Daarnaast krijg je tijdens de workshop veel praktische tips hoe je het beste resultaat uit jouw e-mail campagnes kunt halen!

Aanmelden is super simpel
Selecteer de gewenste datum en klik op 'aanmelden voor de Mailchimp workshop'. Jouw bestelling wordt in de winkelwagen geplaatst. Volg daarna de stappen in het bestelproces.

Datum selecteren
Er zijn verschillende data beschikbaar, welke zichtbaar zijn in het opgaveformulier. Heb je voorkeur voor een andere datum? Dit is geen probleem, vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier!

Betaalopties
Je kunt de workshop direct afrekenen via iDeal. Liever op rekening betalen? Dit is mogelijk! Kies dan bij het bestelproces voor 'Betaling op rekening'. Je ontvangt een factuur van ons, maar bent wel al verzekerd van een plekje voor de workshop!

Locatie
De Mailchimp workshop vind plaats in de workshop ruimte bij Bo Webexperts aan de Ampèrelaan 3-4a in Drachten.

Meld je nu aan voor de workshop!

Leer hoe je in een handomdraai een professionele e-mailing kunt maken en versturen! Heb je vragen over de Mailchimp workshop? Bel direct met 0512-544343.

 
Button