Huisstijl laten ontwerpen

800,00

Jouw bedrijf is meer dan een logo! Jouw logo en huisstijl weerspiegelen de identiteit van jouw bedrijf. Het laat zien wie je bent en waarin je gelooft.

Onze vormgevers, als experts in dit vakgebied, ontwikkelen voor jou een professionele huisstijl. In combinatie met een, onmisbaar, huisstijlhandboek.

Dit doen wij voor jou:

  • Oriëntatiesessie organiseren.
  • Ontwerp van logo en huisstijl.
  • Presentatie geven van het concept.
  • Uitwerken huisstijlhandboek.
  • Vormgeven en aanleveren van drukbestanden.
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Een huisstijl die aansluit bij jouw missie, visie en identiteit

De ontwikkeling van een nieuwe huisstijl start met een oriëntatiesessie. Wij vertalen jouw missie, visie en identiteit naar een aansprekende huisstijl die jouw doelgroepen zal aanspreken.

De kracht van een consistente huisstijl

Een consistente huisstijl draagt bij aan een professionele uitstraling. Het is belangrijk de huisstijl consequent en eenduidig aan te houden. Met het uitwerken van een eigen huisstijlhandboek geven wij je hiervoor eenvoudige handvatten. Want met consistent gebruik van je huisstijl creëer je herkenbaarheid van je gewenste imago in al je on- en offline media uitingen.

Deze bedrijven gingen je voor!


Carlo Boonstra de Fietsspecialist
Steiger & Ladderspecialist
Bibo Fashion

Ben je op zoek naar een vormgever van je huisstijl?

Wij zijn je graag van dienst bij het ontwikkelen van jouw eigen logo en huisstijl. Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek.

 
Button