Deel deze pagina:
0512-544343

“Als u geen doel heeft

kunt u niet scoren!”

Online Marketing

Benut u de mogelijkheden die online marketing biedt optimaal? Wordt uw website goed gevonden, bent u actief op social media en haalt u genoeg omzet en conversie uit uw website? Nee? Bo Webexperts gaat graag met u de uitdaging aan om u online ijzersterk te presenteren!

Elk online marketing traject begint met het vaststellen van de doelstelling en de inzet van de juiste tools om de doelstelling meetbaar te maken. Gezamenlijk stellen we een actieplan op, maken een nulpunt en daarna starten we met de werkzaamheden.

Website optimalisatie

Wij zijn de experts in technische optimalisatie van uw website zodat deze meer relevante bezoekers gaat trekken. Dit doen we door de snelheid van de website te optimaliseren en de website zo op te zetten zodat Google deze optimaal kan crawlen. 

Daarnaast optimaliseren wij op basis van het doel van de website en onze ervaring de usability (gebruiksgemak) van uw website, zodat uw website meer conversie, en hierdoor omzet, gaat opleveren.

Social Media

Wij helpen u bij het inrichten van de social media kanalen en kunnen voor u doeltreffende social media campagnes opzetten. 

Deze campagnes geven extra aandacht aan uw product, dienst of evenement. U krijgt een beter inzicht in uw doelgroep en bereikt deze efficiënter waardoor uw conversie verhoogt.

E-mail Marketing 

Regelmatig contact met uw klanten en relaties is de beste PR. Met een E-mailing houdt u uw klanten op de hoogte van aanbiedingen, innovaties en ander bedrijfsnieuws.

Wij zijn gespecialiseerd in de inzet van MailChimp om een e-mail marketing succesvol in te zetten.

Online advertising

Online advertising geeft u als bedrijf de mogelijkheid om nieuwe klanten te bereiken. 

We bepalen onze gezamenlijke doelstelling, kiezen de juiste kanelen en zetten samen met u advertentiecampagnes op waardoor uw bedrijf onder de aandacht komt bij de juiste doelgroep.