“If it doesn't challenge you, it won't change you.”

  /  Expertises  /  Communicatie  /  Website optimalisatie

Het optimaliseren van uw website

Wij zijn de experts in de optimalisatie van uw website. De optimalisatie van uw website is onderverdeeld in technische website optimalisatie, usability onderzoek, content optimalisatie en linkbuilding. Hiermee  zorgen wij ervoor dat uw website meer relevante bezoekers gaat trekken en de conversie van uw website wordt verhoogd.

Technische website optimalisatie

Wij zorgen er voor dat de snelheid en technische inrichting van uw website wordt geoptimaliseerd zodat Google deze optimaal kan crawlen. 

  • Pagespeed optimalisatie
  • SEO research en optimalisatie

Usability onderzoek

Wij onderzoeken en optimaliseren op basis van de doelgroep analyse en de doelstelling van uw website de usability (gebruiksgemak) van uw website. Door de optimalisatie van de usability zal de conversie van uw website worden verhoogd en hierdoor meer klanten en omzet gaan opleveren.

Content optimalisatie

Als er is vastgesteld wat de doelstelling van uw website is en wat de behoefte van uw doelgroep is zal content optimalisatie er voor zorgen dat u meer uit uw website gaat halen. 

Door de content per pagina te optimaliseren zal uw website beter worden gevonden in de zoekmachines en blijven de bezoekers langer op uw website. Dit zal uiteindelijk resulteren in meer conversie op uw website.

Linkbuilding

Linkbuilding wil zeggen dat we links naar uw website gaan creëren vanaf andere websites. Hoe meer links er verwijzen naar uw website hoe hoger de Domain Authority score, dit is een ranking factor die Google meeneemt om te bepalen op welke positie je website verschijnt in de zoekresultaten.

U wilt toch ook het optimale uit uw website halen?

Wij zijn u graag van dienst bij het optimaliseren van uw website, webshop of webapplicatie. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.