0512-544343

“Let's grow your audience.”

  /  Expertises  /  Communicatie  /  E-mail marketing

E-mail Marketing 

E-mail Marketing is één van de meest effectieve communicatiekanalen en is veel meer dan alleen het versturen van een nieuwsbrief. 

Bo Webexperts is een gecertificeerde Mailchimp partner en helpt u graag op weg met opzetten van professionele e-mail marketing campagnes

Wij richten uw Mailchimp account in en helpen u bij het opzetten en ontwerpen van e-mail campagnes eventueel in combinatie met marketing automation en kunnen uw website of webshop naadloos integreren door middel van een Mailchimp koppeling.

U kunt aan ons uw e-mail marketing volledig uitbesteden of in combinatie met een Mailchimp workshop een samenwerking aangaan.

Start vandaag met e-mail marketing

Bo Webexperts Mailchimp Partner

Mailchimp inrichten

Wij richten uw Mailchimp account voor u in zodat u e-mailingen kunt versturen vanaf uw eigen domein en u in een handomdraai een mailing kan opstellen door gebruik te maken van de door ons geprogrammeerde responsive template(s).

Via uw website of social media kunnen mensen zich gemakkelijk inschrijven op uw mailinglijst en deze worden automatisch opgenomen in Mailchimp. 

Wij zorgen ervoor dat u uw mailinglijst optimaal is ingericht en er gemakkelijk segmenten kunnen worden gemaakt om doelgerichte mailingen te versturen. 

E-mail Marketing uitbesteden

U kunt aan ons uw e-mail marketing volledig uitbesteden of in combinatie met een Mailchimp workshop een samenwerking aangaan.

Bespreek met ons de mogelijkheden om continu uw mailinglijst te laten groeien en periodiek door ons uw mailingen te laten verzorgen.

Wij verzorgen dan voor u de complete e-mail marketing en houden u op de hoogte door middel van een uitgebreide rapportage.

Marketing automation

Door gebruik te maken van Marketing automation kunt u e-mail marketing automatiseren. 

Voorbeelden van Marketing automation:

  • Verjaardags e-mail met korting
  • Herinnering bij het niet afronden van een bestelling.
  • Wij missen je e-mail een jaar na laatste aankoop 
  • Serie van e-mails na de download van een E-book.

Mailchimp koppeling

Haal meer resultaat uit e-mail marketing en koppel uw website of webshop aan Mailchimp. Zou het niet handig zijn als u met één klik op de knop producten aan uw nieuwsbrief kunt toevoegen en dat u direct in euro's kunt zien wat het resultaat van uw mailing is?

Hulp nodig bij uw E-mail Marketing?

Wij zijn u graag van dienst bij het inrichten en onderhouden van uw E-mail Marketing activiteiten! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.