0512-544343

“Als het klopt, dan komt het binnen!”

  /  Expertises  /  Online communicatie

Online communicatie

Benut u de mogelijkheden die online marketing biedt optimaal? Wordt uw website goed gevonden, bent u actief op social media en haalt u genoeg omzet en conversie uit uw website? Nee? Bo Webexperts gaat graag met u de uitdaging aan om u online ijzersterk te presenteren!

Elk online marketing traject begint met het vaststellen van de doelstelling en de inzet van de juiste tools om de doelstelling meetbaar te maken. Gezamenlijk stellen we een actieplan op, maken een nulpunt en daarna starten we met de werkzaamheden.

Ga met ons de uitdaging aan!


Website optimalisatie

Wij zijn de experts in optimalisatie van uw website. Wij zorgen er voor dat deze meer relevante bezoekers gaat trekken. Dit doen we door de snelheid en technische inrichting van de website te optimaliseren zodat Google deze optimaal kan crawlen. 

Daarnaast optimaliseren wij op basis van het doel van de website en onze ervaring de usability (gebruiksgemak) van uw website, zodat uw website conversie wordt verhoogd en hierdoor meer klanten en omzet gaat opleveren.

Social Media

Wij helpen u bij het professioneel inrichten van uw social media kanalen en stellen samen met u een contentkalender op. Met een contentkalender gaan we de marktcommunicatie activiteiten en social media-uitingen inplannen.

E-mail Marketing 

Regelmatig contact met uw klanten en relaties is de beste PR. Met een E-mailing houdt u uw klanten op de hoogte van aanbiedingen, innovaties en ander bedrijfsnieuws.

Wij zijn gespecialiseerd in de inzet van MailChimp om e-mail marketing succesvol in te zetten. Wij kunnen voor u doeltreffende e-mail campagnes opzetten en uw webshop of webshop naadloos integreren door middel van een MailChimp koppeling.

Online advertising

Online advertising geeft u als bedrijf de mogelijkheid om nieuwe klanten te bereiken. 

We bepalen onze gezamenlijke doelstelling, kiezen de juiste kanalen en zetten samen met u advertentiecampagnes op waardoor uw bedrijf onder de aandacht komt bij de juiste doelgroep.

Hebben we u kunnen overtuigen?

Wij zijn u graag van dienst bij de inzet van online marketing voor uw bedrijf. 

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.