“Als het klopt, dan komt het binnen!”

Home  /  Expertises  /  Online communicatie

Online communicatie

Benut je de mogelijkheden die online marketing biedt optimaal? Wordt jouw website goed gevonden, ben je actief op social media en haal je genoeg omzet en conversie uit jouw website? Nee? Bo Webexperts gaat graag met jou de uitdaging aan om jou online ijzersterk te presenteren!

Elk online marketing traject begint met het vaststellen van de doelstelling en de inzet van de juiste tools om de doelstelling meetbaar te maken. Gezamenlijk stellen we een actieplan op, maken een nulpunt en daarna starten we met de werkzaamheden.

Ga met ons de uitdaging aan!


Website optimalisatie

Wij zijn de experts in optimalisatie van jouw website. Wij zorgen er voor dat deze meer relevante bezoekers gaat trekken. Dit doen we door de snelheid en technische inrichting van de website te optimaliseren zodat Google deze optimaal kan crawlen. 

Daarnaast optimaliseren wij op basis van het doel van de website en onze ervaring de usability (gebruiksgemak) van jouw website, zodat jouw website conversie wordt verhoogd en hierdoor meer klanten en omzet gaat opleveren.

Social Media

Wij helpen je bij het professioneel inrichten van uw social media kanalen en stellen samen met je een contentkalender op. Met een contentkalender gaan we de marktcommunicatie activiteiten en social media-uitingen inplannen.

E-mail Marketing 

Regelmatig contact met jouw klanten en relaties is de beste PR. Met een E-mailing hou je jouw klanten op de hoogte van aanbiedingen, innovaties en ander bedrijfsnieuws.

Wij zijn gespecialiseerd in de inzet van MailChimp om e-mail marketing succesvol in te zetten. Wij kunnen voor je doeltreffende e-mail campagnes opzetten en jouw webshop of webshop naadloos integreren door middel van een MailChimp koppeling.

Online advertising

Online advertising geeft je als bedrijf de mogelijkheid om nieuwe klanten te bereiken. 

We bepalen onze gezamenlijke doelstelling, kiezen de juiste kanalen en zetten samen met je advertentiecampagnes op waardoor jouw bedrijf onder de aandacht komt bij de juiste doelgroep.

Hebben we je kunnen overtuigen?

Wij zijn je graag van dienst bij de inzet van online marketing voor jouw bedrijf. 

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.