“Alles wat we aandacht geven, groeit!”

Home  /  Page  /  Development

Development

Onze webdevelopers houden wel van een uitdaging! Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste technieken en hierdoor is de eerste stap naar een goed vindbare website, webshop of webapplicatie al gezet.

Website

Elke website die we bij Bo Webexperts realiseren is gemakkelijk zelf te onderhouden met een content management systeem, ook wel CMS genoemd. 

De meeste websites die we ontwikkelen maken gebruik van de Bo Creator, die onze webdevelopers in eigen beheer ontwikkelen. De Bo Creator is een krachtig CMS met veel mogelijkheden en ook zeer geschikt voor de uitbreiding met maatwerk modules. 

Daarnaast is het mogelijk om jouw website te laten ontwikkelen in WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld.


Webshop

De ontwikkeling van webshops doen wij vooral in de Bo Creator en voor de meer complexe e-commmerce systemen maken we gebruik van de Bo Cart.

Bo Cart is een compleet e-commerce systeem met alle ingrediënten die een moderne webshop nodig heeft. Het systeem beschikt naast een gebruiksvriendelijke front-end ook over een complete back-end waarin men naast het beheer van het productassortiment ook de orders kan afhandelen en online marketing activiteiten kan opzetten.

Webkoppeling

Tegenwoordig hebben veel websites, webshops en webapplicaties koppelingen met externe systemen. Hierbij kun je denken aan koppelingen met een betaalsysteem of relatiebeheerprogramma. Via een webkoppeling kunnen gegevens worden uitgewisseld of gesynchroniseerd.

De webdevelopers bij Bo Webexperts kunnen bestaande webkoppelingen voor je implementeren. Dat is handig, want een webkoppeling zorgt er meestal voor dat zaken die je in het verleden nog handmatig moest uitvoeren worden geautomatiseerd. Dit bespaart uiteindelijk een hoop tijd en geld.

Het is tevens mogelijk om een webkoppeling op maat te laten ontwikkelen zodat externe partijen gegevens van je kunnen ophalen.

Webapplicatie

Met een webapplicatie heb je overal en altijd toegang tot jouw gegevens met jouw laptop, tablet of smartphone. Bo Webexperts bouwt responsive webapplicaties op het Microsoft platform volledig afgestemd op jouw organisatie. Onze webdevelopers hebben jarenlange ervaring op het gebied van CRM, ledenadministratie, urenregistratie en complexe website modules.

Wij maken gebruik van .NET Technologie en MS SQL Server voor het ontwikkelen van webapplicaties. Onze webdevelopers maken jouw webapplicatie beschikbaar op smartphone, tablet en pc met behulp van HTML5, CSS3 en jQuery.

Servicecontract

Met het servicecontract nemen wij het technische beheer van jouw website uit handen. Daarnaast bieden wij je een helpdesk en kun je contact met ons opnemen via e-mail of telefoon voor ondersteuning bij het onderhoud van jouw website. 

Wij zorgen ervoor dat de noodzakelijke updates van het content management systeem worden geïnstalleerd en er dagelijks een back-up van jouw website wordt gemaakt. Hiermee ben je er zeker van dat jouw website optimaal blijft functioneren.

Elk jaar ontvangt je van ons een website analyse met verbetervoorstellen voor jouw website. In deze website analyse kijken we onder andere naar de prestaties en veiligheid van jouw website.

Start een project met ons!

Wij zijn je graag van dienst bij het ontwikkelen van jouw website, webshop of webapplicatie. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.