0512-544343

“Logica brengt je van A naar B, 

verbeelding brengt je overal!”

Website laten maken

U wilt een website laten maken? Kies dan voor Bo Webexperts uit Drachten! Wij verzorgen voor u het gehele traject van het concept van de website tot de online marketing. Wij maken conversiegerichte websites!

Daarnaast is elke website die we bij Bo Webexperts realiseren is gemakkelijk zelf te onderhouden met een content management systeem, ook wel CMS genoemd. Afhankelijk van uw wensen maken we gezamenlijk een keuze voor het meest geschikte CMS voor uw situatie.

Bo Creator

De meeste websites die we ontwikkelen maken gebruik van de Bo Creator, die we in eigen beheer ontwikkelen. De Bo Creator is een krachtig Drag & Drop CMS met veel mogelijkheden en ook erg geschikt voor de uitbreiding met maatwerk modules. 

U heeft voor het onderhouden van uw website geen technische kennis nodig en de bewerkingen doet u in de website zodat u direct ziet wat het resultaat is.

WordPress

Het is bij Bo Webexperts ook mogelijk om uw website te laten ontwikkelen in WordPress. Ongeveer 30% van de nederlandse websites gebruikt WordPress en het is het meest gebruikte CMS van Nederland.

Hebben we u kunnen overtuigen?

Wij zijn u graag van dienst bij het ontwikkelen van uw website.
Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.