0512-544343

“Wij bouwen de perfecte en op conversie gerichte website voor u”

  /  Expertises  /  Development  /  WebsitesWebsite laten maken

U wilt een website laten maken? Kies dan voor Bo Webexperts uit Drachten! Wij verzorgen voor u het gehele traject van inventarisatie tot en met de lancering van de website. Wij maken de perfecte en op conversie gerichte website voor u! 

Ook na de lancering van uw website blijven wij graag met u samenwerken. Wij bieden een breed scala aan diensten op het gebied van online marketing om het maximale resultaat uit uw online activiteiten te halen. Onze werkwijze

Website laten makenUw webdesigner is zo trots als een pauw

Wij hebben, als webdesigner en online marketing bureau, de afgelopen 18 jaar vele mooie projecten voor een verscheidenheid aan opdrachtgevers mogen uitvoeren. 

Bekijk onderstaande voorbeelden en laat u overtuigen:

Gemakkelijk zelf uw website onderhouden

Daarnaast is elke website die we bij Bo Webexperts realiseren gemakkelijk zelf te onderhouden met een content management systeem, ook wel CMS genoemd. Afhankelijk van uw wensen maken we gezamenlijk een keuze voor het meest geschikte CMS voor uw situatie.

De perfecte website op maat laten maken

Heeft u speciale wensen voor uw nieuwe website, dan kunt u ook een website op maat laten maken bij Bo Webexperts. Onze webdevelopers hebben jarenlange ervaring op het gebied van complexe website modules en webkoppelingen.

Bo Creator

De meeste websites die we ontwikkelen maken gebruik van de Bo Creator, die we in eigen beheer ontwikkelen. De Bo Creator is een krachtig Drag & Drop CMS met veel mogelijkheden en ook erg geschikt voor de uitbreiding met maatwerk modules. 

U heeft voor het onderhouden van uw website geen technische kennis nodig en de bewerkingen doet u in de website zodat u direct ziet wat het resultaat is.

WordPress

Het is bij Bo Webexperts ook mogelijk om uw website te laten ontwikkelen in WordPress. Ongeveer 30% van de nederlandse websites gebruikt WordPress en het is het meest gebruikte CMS ter wereld.

Hebben we u kunnen overtuigen?

Wij zijn u graag van dienst bij het ontwikkelen van uw perfecte en conversiegerichte website. 

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.