0512-544343

“Wij bouwen de perfecte en op conversie gerichte website voor u”

  /  Expertises  /  Development  /  WebsitesWebsite laten maken

U wilt een website laten maken? Kies dan voor Bo Webexperts uit Drachten! Wij verzorgen voor u het gehele traject van inventarisatie tot en met de lancering van de website. Wij maken de perfecte en op conversie gerichte website voor u! 

Ook na de lancering van uw website blijven wij graag met u samenwerken. Wij bieden een breed scala aan diensten op het gebied van online marketing om het maximale resultaat uit uw online activiteiten te halen.
 

Gemakkelijk zelf uw website onderhouden

Daarnaast is elke website die we bij Bo Webexperts realiseren gemakkelijk zelf te onderhouden met een content management systeem, ook wel CMS genoemd. Afhankelijk van uw wensen maken we gezamenlijk een keuze voor het meest geschikte CMS voor uw situatie.


De perfecte website op maat laten maken

Heeft u speciale wensen voor uw nieuwe website, dan kunt u ook een website op maat laten maken bij Bo Webexperts. Onze webdevelopers hebben jarenlange ervaring op het gebied van complexe website modules en webkoppelingen.

Onze werkwijze

 • Inventariatie

  We maken een positionering van uw bedijf, dienst of product en bepalen het functionele ontwerp van de website.

 • Concepting

  Op basis van de positionering en het functioneel ontwerp gaat onze vormgever aan de slag met het concept van de website.

 • Realisatie

  Het concept wordt door onze programmeurs vertaald naar een website en de benodigde functionaliteit wordt ingebouwd.

 • Content

  Na het volgen van de workshop kunt u zelf uw website voorzien van content. Het is natuurlijk ook mogelijk dit aan ons uit te besteden.

 • Lancering

  Uw website zal door ons worden getest zodat deze optimaal zal functioneren en vindbaar zal zijn. Daarna kan de website worden gelanceerd!

 • Service

  Uw website wordt afgeleverd met een servicecontract zodat deze up-to-date blijft. u contact met ons kan opnemen voor ondersteuning en wij u scherp houden door kansen met u te delen.

Website beheer

De meeste websites die we ontwikkelen maken gebruik van de Bo Creator, die we in eigen beheer ontwikkelen. De Bo Creator is een krachtig Drag & Drop CMS met veel mogelijkheden en ook erg geschikt voor de uitbreiding met maatwerk modules. 

U heeft voor het onderhouden van uw website geen technische kennis nodig en de bewerkingen doet u in de website zodat u direct ziet wat het resultaat is.

Het is bij Bo Webexperts ook mogelijk om uw website te laten ontwikkelen in WordPress. Ongeveer 30% van de nederlandse websites gebruikt WordPress en het is het meest gebruikte CMS ter wereld.

Meer over de Bo Creator

Wilt u ook een perfecte en conversiegerichte website?

Wij zijn u graag van dienst bij het ontwikkelen van uw website.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.