“Een webshop laten maken gericht op conversie.”

Home  /  Expertises  /  Development  /  Webshop

Webshop laten maken!

Wil je een professionele webshop laten maken? Vertrouw dan op Bo Webexperts uit Drachten. Wij hebben vele webshops van start tot finish opgeleverd. Graag helpen wij je verder met onze ervaring en creativiteit.

Wij zorgen er niet alleen voor dat jouw klanten de optimale online shopervaring krijgen, maar faciliteren jou ook bij het inrichten van een professionele klantenservice en het automatiseren van interne processen. 

Als je bij ons je nieuwe webshop laat maken dan wordt deze ontwikkeld op basis van jouw eigen unieke online strategie. In combinatie met onze brede dienstverlening op het gebied van online communicatie ga jij het maximale uit jouw webshop halen.

Wacht niet langer en maak vrijblijvend kennis met ons!

Wij ontwikkelen jouw webshop in het Digital Experience Platform, de Bo Creator, welke uitermate geschikt is voor zowel kleine- als grote webshops.

Met de Bo Creator beschik je over een modern e-commerce systeem waarin je de complete webshop en het productassortiment kan onderhouden, altijd inzicht hebt in de voorraad en de orders snel kan afhandelen.

Vanuit het e-commerce platform kun je al jouw online kanalen voorzien van content en de resultaten monitoren. Daarnaast is jouw webshop te koppelen aan allerhande online tools en systemen. Hierbij kun je denken aan een kassasysteem, boekhoudpakket of marketingtool.

De webshops die wij ontwikkelen zijn veelal maatwerk en worden ontworpen, gebouwd en ingericht op basis van jouw eigen unieke online strategie. Heb je speciale wensen op het gebied van vormgeving of functionaliteit, dan zijn wij de partner bij uitstek.

Hier staan we voor!

 • Webshop op basis van strategie
  Als je bij ons je nieuwe webshop laat maken dan wordt deze ontwikkeld op basis van jouw eigen unieke online strategie.
 • Professioneel en uniek webdesign
  Het gevoel van jouw bedrijf op een creatieve manier vormgeven naar een professioneel, functioneel en responsive ontwerp.
 • Zelf je webshop onderhouden
  Je kunt je webshop zelf onderhouden met het Digital Experience Platform, de Bo Creator, die we in eigen beheer continue doorontwikkelen.
 • Zoekmachine proof
  Onze webshops zijn geoptimaliseerd voor de beste vindbaarheid in de zoekmachines, de Bo Creator biedt jou alle tools om hoog te scoren in Google. 
 • Ontzorging en advies
  Wij zijn jouw partner die je ontzorgd en adviseert op online gebied.

  Duidelijke communicatie, korte lijntjes en persoonlijk contact zijn onze speerpunten.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Laat je webshop maken door Bo Webexperts en benut optimaal de mogelijkheden van online communicatie. Je krijgt meer orders, meer klanten en je bent verzekert van een betrouwbare partner die je zal ontzorgen.

Vul het formulier en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Maximaal resultaat uit je webshop halen!

Wil jij de autoriteit worden in jouw vakgebied? Dan is het online marketing strategie traject echt iets voor jou. Met een aantal inspirerende sessies en workshops wordt er een strategisch marketingplan opgesteld dat we vervolgens vertalen naar een concreet communicatieplan. 

Jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Wij zijn je graag van dienst bij het ontwikkelen van jouw webshop.

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.