0512-544343

“Spring altijd in het diepe.
Het ondiepe doet namelijk zeer.”

  /  Expertises  /  Development  /  Webshops

Webshop laten maken

U wilt een professionele webshop laten maken! Vertrouw dan op Bo Webexperts in Drachten. Wij hebben vele webshops van start tot finish opgeleverd. Graag helpen wij u verder met onze ervaring en creativiteit. Afhankelijk van uw wensen en eisen kiezen we het meest geschikte webshop systeem.

Wij zorgen ervoor dat uw klanten de optimale online shopervaring krijgen en helpen u graag verder met het inrichten van een professionele klantenservice, het automatiseren van de afhandeling van uw orders en de inzet van online marketing activiteiten.

Bo Creator

De Bo Creator is uitermate geschikt voor kleine- en middelgrote webshops. De Bo Creator ontwikkelen we in eigen beheer en we hebben hier al vele webshops in ontwikkeld.

Bo Cart

Bo Cart is een compleet e-commerce systeem met alle ingrediënten die een moderne webshop nodig heeft. Het systeem beschikt naast een gebruiksvriendelijke front-end ook over een complete back-end waarin men naast het beheer van het productassortiment ook de orders kan afhandelen en online marketing activiteiten kan opzetten.

WooCommerce

Wij hebben ruime ervaring in het opzetten van webshops in WordPress in combinatie met WooCommerce. WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen en wereldwijd miljoenen keren gedownload.

Hebben we u kunnen overtuigen?

Wij zijn u graag van dienst bij het ontwikkelen van uw webshop. 

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.