“Alles wat we aandacht geven, groeit!”

  /  Expertises  /  Development

Development

Onze webdevelopers houden wel van een uitdaging! Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste technieken en hierdoor is de eerste stap naar een goed vindbare website, webshop of webapplicatie al gezet.

Websites

Elke website die we bij Bo Webexperts realiseren is gemakkelijk zelf te onderhouden met een content management systeem, ook wel CMS genoemd. 

De meeste websites die we ontwikkelen maken gebruik van de Bo Creator, die onze webdevelopers in eigen beheer ontwikkelen. De Bo Creator is een krachtig CMS met veel mogelijkheden en ook erg geschikt voor de uitbreiding met maatwerk modules. 

Daarnaast is het mogelijk om uw website te laten ontwikkelen in WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld.


Webshops

De ontwikkeling van webshops doen wij vooral in de Bo Creator en voor de meer complexe e-commmerce systemen maken we gebruik van de Bo Cart.

Bo Cart is een compleet e-commerce systeem met alle ingrediënten die een moderne webshop nodig heeft. Het systeem beschikt naast een gebruiksvriendelijke front-end ook over een complete back-end waarin men naast het beheer van het productassortiment ook de orders kan afhandelen en online marketing activiteiten kan opzetten.

Webkoppelingen

Tegenwoordig hebben veel websites, webshops en webapplicaties koppelingen met externe systemen. Hierbij kunt u denken aan koppelingen met een betaalsysteem of relatiebeheerprogramma. Via een webkoppeling kunnen gegevens worden uitgewisseld of gesynchroniseerd.

De webdevelopers bij Bo Webexperts kunnen bestaande webkoppelingen voor u implementeren. Dat is handig, want een webkoppeling zorgt er meestal voor dat zaken die u in het verleden nog handmatig moest uitvoeren worden geautomatiseerd. Dit bespaart uiteindelijk een hoop tijd en geld.

Het is tevens mogelijk om een webkoppeling op maat te laten ontwikkelen zodat externe partijen gegevens van u kunnen ophalen.

Webapplicaties

Met een webapplicatie heeft u overal en altijd toegang tot uw gegevens met uw laptop, tablet of smartphone. Bo Webexperts bouwt responsive webapplicaties op het Microsoft platform volledig afgestemd op uw organisatie. Onze webdevelopers hebben jarenlange ervaring op het gebied van CRM, ledenadministratie, urenregistratie en complexe website modules.

Wij maken gebruik van .NET Technologie en MS SQL Server voor het ontwikkelen van webapplicaties. Onze webdevelopers maken uw webapplicatie beschikbaar op smartphone, tablet en pc met behulp van HTML5, CSS3 en jQuery.

Servicecontracten

Met het servicecontract nemen wij het technische beheer van uw website uit handen. Daarnaast bieden wij u een helpdesk en kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon voor ondersteuning bij het onderhoud van uw website. 

Wij zorgen ervoor dat de noodzakelijke updates van het content management systeem worden geïnstalleerd en er dagelijks een back-up van uw website wordt gemaakt. Hiermee bent u er zeker van dat uw website optimaal blijft functioneren.

Elk jaar ontvangt u van ons een website analyse met verbetervoorstellen voor uw website. In deze website analyse kijken we onder andere naar de prestaties en veiligheid van uw website.

Start een project met ons!

Wij zijn u graag van dienst bij het ontwikkelen van uw website, webshop of webapplicatie. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.