0512-544343

“Het lijkt simpel.
En dat is het ook!”

  /  Expertises  /  Consultancy  /  Workshops

Workshops

Bij Bo Webexperts kunt u verschillende workshops volgen. In onze workshops leert u met plezier uw website onderhouden met behulp van de Bo Creator of WordPress. Daarnaast geven wij ook workshops voor bijvoorbeeld MailChimp, Google Analytics, Google Ads en Social Media.

Bo Creator

Met de workshop voor de Bo Creator leert u werken met ons content management systeem. Wij zorgen er voor dat u het onderhoud van uw website leuk gaat vinden.

Tijdens de workshop leert u alle ins- en outs van ons intuitieve content management systeem. Na de workshop kunt u zelf pagina's binnen de website bewerken en aanmaken. U plaatst gemakkelijk een nieuwe fotogalerij of andere module en u kunt uw website optimaliseren voor de zoekmachines.

Mailchimp

Is regelmatig een nieuwsbrief versturen een blok aan uw been? Heeft u moeite uw Mailchimp mailing mooi op te maken? Weet u niet precies hoe u meer resultaat uit uw e-mail campagnes kunt halen? Of weet u nog niet hoe Mailchimp werkt? 

Volg een Mailchimp workshop bij Bo Webexperts en leer alle ins en outs om het beste resultaat uit uw e-mail campagnes te halen! 

Leer samen met ons!

Door middel van een workshop leren wij u graag meer over het onderhoud van uw website, webshop of MailChimp account. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.