“Of we vinden een weg, of we maken er één!”

  /  Expertises  /  Consultancy

Consultancy

Wilt u meer gaan inzetten op de online wereld? Maar ontbreekt het u aan de kennis en zoekt u een sparringspartner? Wij weten hoe u het beste uit internet haalt en een echte online ondernemer wordt.  

Wij gaan graag met de samenwerking aan! Tijdens inspirerende sessies ontwikkelen we uw online groeiplan, dat zorgt voor een ijzersterke online presentatie en in onze workshops leert u werken met online tools en hoe u deze succesvol kan inzetten.

Online marketing strategie

De online wereld is snel. De mogelijkheden onbeperkt. Volop kansen! Een online marketing strategie is hét fundament. Dit geeft focus, zorgt voor structuur in online communicatie en geeft constant online succes!

Het strategisch traject van Bo Webexperts is inspirerend en haalt de potentie van uw bedrijf naar boven.

Workshops

Wij geloven dat u online tools met plezier en blind vertrouwen moet kunnen gebruiken zodat ze echt voor u gaan werken. Door onze workshops zodat u leert werken met de Bo Creator of WordPress

Daarnaast geven wij ook workshops op maat voor MailChimp, Google Analytics, Google Ads en Social Media.

Website analyse

Vraag een website analyse aan en ontvang direct een gratis en helder analyse rapport van uw website met verbeterpunten. U kunt daarna direct met de verbeterpunten aan de slag!

Ga de uitdaging met ons aan!

Wij zorgen ervoor dat u het beste uit internet haalt voor uw bedrijf. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.