“Droom grote dromen,
wij helpen ze waarmaken”

  /  Expertises  /  Concepting

Concepting

Een website moet niet alleen mooi zijn, maar bijdragen aan de doelstellingen van uw bedrijf. Wij denken groot en ontwerpen slimme concepten die volledig zijn afgestemd op uw wensen en eisen. Wij ontwerpen uw website, maar verzorgen daarnaast ook de webteksten, fotografie en indien gewenst drukwerk. 

Huisstijl

Uw logo en huisstijl zijn een weerspiegeling van de persoonlijkheid van uw bedrijf. Onze vormgevers zijn experts op hun vakgebied. Ze hebben een scherp oog voor schoonheid en functionaliteit.

Webdesign

Onze webdesigners zijn experts op hun vakgebied. Ze hebben een scherp oog voor schoonheid en functionaliteit. Ook voor uw onderneming kunnen zij een passende online identiteit ontwikkelen, volledig in harmonie met uw product of dienst en natuurlijk met uw doelgroep.

Voordat we beginnen met het maken van het ontwerpen van uw website gaan we eerst de doelgroep en de doelstellingen van de website vaststellen. We bespreken de ideeën en mogelijkheden die er zijn voor uw nieuwe website. Daarna gaan wij aan de slag met het ontwerp van uw website die helemaal aansluit bij uw huisstijl en doelgroep

Webteksten

Doeltreffende webteksten zorgen ervoor dat uw bezoekers nieuwsgierig worden en hebben de toon die past bij uw organisatie. De teksten passen bij de layout van uw website en zijn relevant voor de zoekopdrachten waar uw potentiële klanten naar zoeken in de zoekmachines.

Fotografie

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Wij verzorgen graag voor u de fotoshoot die er voor gaat zorgen dat uw concept staat als een huis. De fotoshoot wordt door een professionele fotograaf uitgevoerd op locatie of in de fotostudio. Daarna worden de foto's digitaal bewerkt en verwerkt in het concept.

Drukwerk

Iedereen is tegenwoordig erg gericht op de online wereld, toch liggen er nog voldoende kansen om uw product of merk offline onder de aandacht te brengen. Wij zijn u graag van dienst bij de vormgeving van uw visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en brochures.

Na de vormgeving van het drukwerk vragen wij offertes op bij een aantal drukkers en kiezen we samen met u de beste aanbieding. Daarna verzorgen wij het gehele traject van het aanleveren van het bronmateriaal, controle van de drukproeven en de uiteindelijke levering van het drukwerk.

Start een project met ons!

Wij zijn u graag van dienst bij het ontwikkelen van uw website, webshop of webapplicatie. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.