“Droom grote dromen,
wij helpen ze waarmaken”

Home  /  Expertises  /  Concepting

Concepting

Een website moet niet alleen mooi zijn, maar bijdragen aan de doelstellingen van jouw bedrijf. Wij denken groot en ontwerpen slimme concepten die volledig zijn afgestemd op jouw wensen en eisen. Wij ontwerpen jouw website, maar verzorgen daarnaast ook de webteksten, fotografie en indien gewenst drukwerk. 

Huisstijl

Jouw logo en huisstijl zijn een weerspiegeling van de persoonlijkheid van jouw bedrijf. Onze vormgevers zijn experts op hun vakgebied. Ze hebben een scherp oog voor schoonheid en functionaliteit.

Webdesign

Onze webdesigners zijn experts op hun vakgebied. Ze hebben een scherp oog voor schoonheid en functionaliteit. Ook voor jouw onderneming kunnen zij een passende online identiteit ontwikkelen, volledig in harmonie met jouw product of dienst en natuurlijk met jouw doelgroep.

Voordat we beginnen met het maken van het ontwerpen van jouw website gaan we eerst de doelgroep en de doelstellingen van de website vaststellen. We bespreken de ideeën en mogelijkheden die er zijn voor jouw nieuwe website. Daarna gaan wij aan de slag met het ontwerp van jouw website die helemaal aansluit bij jouw huisstijl en doelgroep

Webteksten

Doeltreffende webteksten zorgen ervoor dat jouw bezoekers nieuwsgierig worden en hebben de toon die past bij jouw organisatie. De teksten passen bij de layout van jouw website en zijn relevant voor de zoekopdrachten waar jouw potentiële klanten naar zoeken in de zoekmachines.

Fotografie

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Wij verzorgen graag voor je de fotoshoot die er voor gaat zorgen dat jouw concept staat als een huis. De fotoshoot wordt door een professionele fotograaf uitgevoerd op locatie of in de fotostudio. Daarna worden de foto's digitaal bewerkt en verwerkt in het concept.

Drukwerk

Iedereen is tegenwoordig erg gericht op de online wereld, toch liggen er nog voldoende kansen om jouw product of merk offline onder de aandacht te brengen. Wij zijn je graag van dienst bij de vormgeving van jouw visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en brochures.

Na de vormgeving van het drukwerk vragen wij offertes op bij een aantal drukkers en kiezen we samen met jou de beste aanbieding. Daarna verzorgen wij het gehele traject van het aanleveren van het bronmateriaal, controle van de drukproeven en de uiteindelijke levering van het drukwerk.

Start een project met ons!

Wij zijn je graag van dienst bij het ontwikkelen van jouw website, webshop of webapplicatie. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.