De kracht van Bo

Expertises

Websites

Een website moet niet alleen mooi zijn, maar ook bijdragen aan de doelstellingen van uw bedrijf. Wij zijn de experts op ons vakgebied, hebben oog voor schoonheid en functionaliteit en realiseren daarmee voor u een passende online identiteit die volledig in harmonie is met uw product of dienst.

Wij denken groot en bouwen complexe websites die volledig zijn afgestemd op uw wensen en eisen. Iets te hoog gegrepen voor u? Kijk dan eens naar ons websitepakket en u bent in 1 dag online!

Webshops

Bij Bo Webexperts creëren we webshops die gericht zijn op conversie. Wij geven uw klant de optimale shopervaring, helpen u bij de inrichting van een professionele klantenservice en zorgen voor een optimale automatisering van de orderhandeling. Ook bieden wij u de tools om gerichte internet marketing activiteiten op te zetten.

Webapplicaties

Onze programmeurs houden wel van een uitdaging! Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van CRM, ledenadministratie, urenregistratie en complexe website modules. Bo Webexperts bouwt responsive webapplicaties op het Microsoft platform volledig afgestemd op jouw organisatie.

Service

Zoekt u een partij die u kan ondersteunen bij het onderhouden en verder ontwikkelen van uw website? Haal het maximale uit uw internetactiviteiten door samen te werken met Bo Webexperts! Korte lijntjes, meedenken en snel reageren zijn onze speerpunten. » meer informatie