0512-544343

“De kracht van Bo”

  /  Expertises

Expertises

Wij zijn de Webexperts

Bo Webexperts B.V. realiseert ijzersterke websites, webshops en webapplicaties. Maar wij zijn ook uw sparringpartner voor het ontwikkelen van uw online identiteit. Wij geven advies over de beste inrichting van uw website en ondersteunen u bij de inzet van online marketing.

Wij steken veel tijd in langdurige relaties met onze opdrachtgevers. Door regelmatig contact houden wij u scherp en zorgen wij ervoor dat u de kansen op internet optimaal benut.

Consultancy

Wij zijn uw sparringpartner op online gebied. Wilt u online gaan ondernemen of wilt u meer uit uw online activiteiten halen, maar u weet niet precies hoe? U bent altijd welkom bij ons op kantoor voor een brainstormsessie. 

Gratis website analyse

Ontvang direct een gratis en helder analyse rapport van uw website.

Gratis website analyse

Concepting

Een website moet niet alleen mooi zijn, maar bijdragen aan de doelstellingen van uw bedrijf. Wij zijn dé experts in ons vakgebied, hebben oog voor schoonheid en functionaliteit en realiseren daarmee een passende online identiteit die volledig in harmonie is met uw product of dienst.

Wij denken groot en ontwerpen slimme concepten die volledig zijn afgestemd op uw wensen en eisen. Wij ontwerpen uw website, maar verzorgen daarnaast ook de webteksten, fotografie en indien gewenst drukwerk. 

Development

Onze programmeurs houden wel van een uitdaging! Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste technieken en hierdoor is de eerste stap naar een goed vindbare website al gezet.

Bo Webexperts bouwt responsive websites en webapplicaties op het Microsoft platform, volledig afgestemd op uw organisatie.

De meeste websites worden in de Bo Creator ontwikkeld, het content management systeem dat wij in eigen beheer ontwikkelen, indien gewenst ontwikkelen wij ook websites in WordPress.

Online marketing

Zoekt u een partij die u kan ondersteunen bij het onderhouden en verder ontwikkelen van uw website en online identiteit? Wij ontwikkelen ook graag voor u een doelgericht en effectief online marketing plan.

Haal het maximale uit uw online activiteiten door samen te werken met Bo Webexperts! Korte lijntjes, meedenken en snel reageren zijn onze speerpunten.

Onze merken