“Let's grow your audience.”

Home  /  Diensten  /  E-mail marketing

E-mail Marketing 

E-mail Marketing is één van de meest effectieve communicatiekanalen en is veel meer dan alleen het versturen van een nieuwsbrief. 

Bo Webexperts is een gecertificeerde Mailchimp partner en helpt je graag op weg met opzetten van professionele e-mail marketing campagnes

Wij richten jouw Mailchimp account in en helpen je bij het opzetten en ontwerpen van e-mail campagnes eventueel in combinatie met marketing automation en kunnen jouw website of webshop naadloos integreren door middel van een Mailchimp koppeling.

Je kunt aan ons uw e-mail marketing volledig uitbesteden of in combinatie met een Mailchimp workshop een samenwerking aangaan.

Start vandaag met e-mail marketing

Bo Webexperts Mailchimp Partner

Mailchimp inrichten

Wij richten jouw Mailchimp account voor je in zodat je e-mailings kunt versturen vanaf jouw eigen domein en je in een handomdraai een mailing kan opstellen door gebruik te maken van de door ons geprogrammeerde responsive template(s).

Via jouw website of social media kunnen mensen zich gemakkelijk inschrijven op jouw mailinglijst en deze worden automatisch opgenomen in Mailchimp. 

Wij zorgen ervoor dat je jouw mailinglijst optimaal is ingericht en er gemakkelijk segmenten kunnen worden gemaakt om doelgerichte mailings te versturen. 

E-mail Marketing uitbesteden

Je kunt aan ons jouw e-mail marketing volledig uitbesteden of in combinatie met een Mailchimp workshop een samenwerking aangaan.

Bespreek met ons de mogelijkheden om continu jouw mailinglijst te laten groeien en periodiek door ons jouw mailingen te laten verzorgen.

Wij verzorgen dan voor je de complete e-mail marketing en houden je op de hoogte door middel van een uitgebreide rapportage.

Marketing automation

Door gebruik te maken van Marketing automation kun je e-mail marketing automatiseren. 

Voorbeelden van Marketing automation:

  • "Verjaardagsmail" met korting.
  • Herinnering bij het niet afronden van een bestelling.
  • "Wij missen je e-mail" een jaar na laatste aankoop. 
  • Serie van e-mails na de download van een E-book.

Mailchimp koppeling

Haal meer resultaat uit e-mail marketing en koppel jouw website of webshop aan Mailchimp. Zou het niet handig zijn als je met één klik op de knop producten aan je nieuwsbrief kunt toevoegen en dat je direct in euro's kunt zien wat het resultaat van jouw mailing is?

Hulp nodig bij jouw E-mail Marketing?

Wij zijn je graag van dienst bij het inrichten en onderhouden van jouw E-mail Marketing activiteiten! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.

 
Button