Drukwerk

Iedereen lijkt tegenwoordig gericht op de online wereld, toch liggen er nog voldoende en onmisbare kansen om jouw product of merk offline blijvend onder de aandacht te brengen.

Door de krachten van offline en online marketing met elkaar te combineren, maken we, dat ze elkaar krachtig versterken. Met drukwerk in jouw huisstijl koppelen we deze beide werelden.

300,00

Dit doen wij voor jou:

  • Oriëntatiesessie organiseren.
  • Ontwerpen van drukwerk.
  • Offertes aanvragen bij verschillende drukkers.
  • Controle van de drukproeven.
  • Verzorging van het hele traject.
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Combineer offline met online

Drukwerk is tastbaar en ook in deze tijd uitermate geschikt voor meer naamsbekendheid. Je kunt offline met online combineren door op drukwerk te verwijzen naar je website, eventueel in combinatie met een QR-code. Je kunt ook je doelgroep verleiden zich online aan te melden voor je nieuwsbrief of mee te doen aan een actie.

Laat je volledig ontzorgen!

Wij hebben contact met verschillende drukkerijen en na de vormgeving van het drukwerk vragen wij offertes op. We kiezen samen met jou de beste aanbieding. Daarna verzorgen wij het gehele traject van het aanleveren van het bronmateriaal, controle van de drukproeven en de uiteindelijke levering en verspreiding van het drukwerk.

Deze bedrijven gingen je voor!


Carlo Boonstra de Fietsspecialist
Royal Hoitsema
Bibo Fashion
Steiger & Ladderspecialist

Ben je op zoek naar een vormgever voor je drukwerk?

Wij zijn je graag van dienst bij de vormgeving van jouw visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders en brochures. Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek.

 
Button