Bo Creator DXP

Bo Creator DXP is de motor achter onze oplossingen en veel meer dan alleen een content management systeem! Het is een robuust, flexibel maar vooral veilig Digital Experience Platform gebouwd met Microsoft Technologie.

Wat is Bo Creator DXP?

Bo Creator DXP is een compleet platform voor al jouw online communicatie activiteiten. Op het platform draai je met gemak een  'state of the art' website, een volledig uitgeruste webshop of een uitgebreid klantportaal

Tevens biedt het je alle mogelijkheden om online communicatie activiteiten op te zetten en deze zoveel mogelijk te automatiseren met behoudt van gebruiksvriendelijkheid voor je klant.

Demonstratie aanvragen

Daarnaast geeft de ingebouwde assistent jouw inzicht in de prestaties van alle online kanalen en krijg je tips hoe je daar meer rendement uit kunt halen.

Microsoft .NET framework

Het fundament van Bo Creator DXP is het krachtige Microsoft .NET framework in combinatie met MS SQL Server. Microsoft technologie is robuust, flexibel, stabiel en veilig.  Het framework is de standaard als het gaat om bedrijfskritische applicaties.

Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van applicaties in het .NET framework en zijn altijd op de hoogte en bijgeschoold in de laatste ontwikkelingen.

Maatwerk

Bo Creator DXP is op maat te maken speciaal voor jouw eigen bedrijfssituatie. Heb je speciale functionele wensen en eisen voor je website of CRM dan kunt je bij ons terecht om maatwerk te laten realiseren.

Bij het ontwikkelen van maatwerk kun je denken aan bedrijfsspecifieke functionaliteit voor je website, koppelingen met externe systemen en functionaliteit voor het CRM om beter aan te sluiten op de interne logistieke- en communicatieprocessen

Veiligheid

We hosten Bo Creator DXP op onze eigen servers. Deze zijn geplaatst in een streng beveiligd datacenter op het snelste netwerk van Nederland. 

Bo Creator DXP voldoet aan alle gestelde eisen in de AVG wetgeving en is alleen te bereiken via een beveiligde verbinding met SSL certificaat.

Daarnaast laten we regelmatig veiligheidstests uitvoeren op Bo Creator DXP om er zeker van te zijn dat er geen beveiligingslekken zijn en wij jou ook hier de beste werking van het platform kunnen garanderen.

Samen brainstormen!

En, als alles naar jouw wens draait: Bo Creator DXP is altijd in ontwikkeling. Wil ook jij met ons brainstormen over nieuwe functionaliteiten en de toekomst van het platform, neem dan contact met ons op via ons contactformulier!

Digital Experience Platform

Digital Experience Platform

Het platform bestaat uit onderstaande systemen. Klik op 1 van de systemen voor meer informatie.

De systemen op Bo Creator DXP werken naadloos met elkaar samen en door de inzet van slimme koppelingen breng je jouw online communicatie naar een hoger niveau.

Wil je meer weten over Bo Creator DXP?

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.

 
Button