“Het Bo Creator DXP is robuust en flexibel!”

Home  /  Digital Experience Platform

Bo Creator DXP

De Bo Creator is de motor achter onze oplossingen en veel meer dan alleen een content management systeem! Het is een robuust, flexibel maar vooral veilig Digital Experience Platform gebouwd met Microsoft Technologie.

Wat is het Bo Creator DXP?

Het Bo Creator Digital Experience Platform biedt een compleet platform voor al jouw online communicatie activiteiten. Je kunt zelf jouw website onderhouden, je relaties beheren, je productassortiment beheren en je online communicatie activiteiten automatiseren.

Wil je meer weten over het Bo Creator DXP?

Daarnaast geeft de ingebouwde assistent jouw inzicht in de prestaties van alle online kanalen en krijg je tips hoe je daar meer rendement uit kunt halen.

Microsoft .NET framework

Het fundament van het Bo Creator DXP is het krachtige Microsoft .NET framework in combinatie met MS SQL Server. Microsoft technologie is robuust, flexibel, stabiel en veilig.  Het framework is de standaard als het gaat om bedrijfskritische applicaties.

Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van applicaties in het .NET framework en zijn altijd op de hoogte en bijgeschoold in de laatste ontwikkelingen.

Maatwerk

Het Bo Creator DXP is op maat te maken speciaal voor jouw eigen bedrijfssituatie. Heb je speciale functionele wensen en eisen voor je website of CRM dan kunt je bij ons terecht om maatwerk te laten realiseren.

Bij het ontwikkelen van maatwerk kun je denken aan bedrijfsspecifieke functionaliteit voor je website, koppelingen met externe systemen en functionaliteit voor het CRM om beter aan te sluiten op de interne logitieke en communicatieprocessen

Veiligheid

We hosten het Bo Creator DXP op onze eigen servers. Deze zijn geplaatst in een streng beveiligd datacenter op het snelste netwerk van Nederland. 

Het Bo Creator DXP voldoet aan alle gestelde eisen in de AVG wetgeving en is alleen te bereiken via een beveiligde verbinding met SSL certificaat.

Daarnaast laten we regelmatig veiligheidstests uitvoeren op het Bo Creator DXP om er zeker van te zijn dat er geen beveiligingslekken zijn en wij jou ook hier de beste werking van het platform kunnen garanderen.

Samen brainstormen!

En, als alles naar jouw wens draait: Het Bo Creator DXP is altijd in ontwikkeling. Wil ook jij met ons brainstormen over nieuwe functionaliteiten en de toekomst van het platform, neem dan contact met ons op via ons contactformulier!

Digital Experience Platform

Digital Experience Platform

De onderdelen op het DXP werken naadloos met elkaar samen en door de inzet van slimme koppelingen breng je jouw online communicatie naar een hoger niveau.

Wil je meer weten over het Bo Creator DXP?

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.

 
Button