“Het Bo Creator DXP is robuust en flexibel!”

Home  /  Digital Experience Platform

Bo Creator DXP

De Bo Creator is meer dan alleen een content management systeem! Het is een robuust, flexibel maar vooral veilig Digital Experience Platform gebouwd op Microsoft Technologie.

Wat is het Bo Creator DXP?

Het Bo Creator Digital Experience Platform is een compleet platform voor al jouw online communicatie activiteiten. Je kunt zelf jouw website onderhouden, relaties beheren, producten bewerken en je online communicatie activiteiten automatiseren.

Wil je meer weten over het Bo Creator DXP?

Daarnaast geeft de ingebouwde assistent jouw inzicht in de prestaties van alle online kanalen en krijg je tips hoe je hier meer rendement uit kunt halen.

Microsoft .NET framework

Het fundament van het Bo Creator DXP is het krachtige Microsoft .NET framework in combinatie met MS SQL Server. Microsoft technologie is robuust, flexibel, stabiel en veilig.  Het framework is de standaard als het gaat om bedrijfskritische applicaties.

Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van applicaties in het .NET framework en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Veiligheid

Het Bo Creator DXP wordt gehost op onze eigen servers die zijn geplaatst in een streng beveiligd datacenter op het snelste netwerk van Nederland. 

Het Bo Creator DXP voldoet aan de AVG wetgeving en is alleen te bereiken via een beveiligde verbinding met SSL certificaat.

Daarnaast worden regelmatig veiligheidstests uitgevoerd op het Bo Creator DXP om er zeker van te zijn dat er geen beveiligingslekken zijn en wij jou de beste werking van het platform kunnen garanderen.

Maatwerk

Het Bo Creator DXP is op maat te maken speciaal voor jouw eigen bedrijfssituatie. Heb je speciale functionele wensen en eisen voor je website of CRM dan kunt je bij ons terecht om maatwerk te laten realiseren.

Bij het ontwikkelen van maatwerk kun je denken aan API webkoppelingen, product configurators en bedrijfsspecifieke CRM toepassingen.

Digital Experience Platform

Digital Experience Platform

De onderdelen van het DXP werken goed met elkaar samen en door de inzet van slimme koppelingen breng je jouw online communicatie naar een hoger niveau.

Praat met ons mee!
Het Bo Creator DXP is altijd in ontwikkeling. Wil jij met ons brainstormen over nieuwe functionaliteiten en de toekomst van het platform, neem dan contact met ons op via ons contactformulier!

Wil je meer weten over het Bo Creator DXP?

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.