Customer Relationship Management

Met de toevoeging van Customer Relationship Management op ons platform hebben we van Bo Creator DXP echt een uniek systeem gemaakt. 

Geen brakke koppelingen meer met systemen die net niet doen wat jij wilt. Bo Creator DXP biedt een volledig geïntegreerd systeem die naadloos samenwerkt met de website en zo interne verkoop- en administratieve processen weet te automatiseren.

Wil je meer weten over het CRM op Bo Creator DXP?

De dubbele invoer van gegevens bij het beheren van je relaties behoord tot het verleden. Doe jij dat ook nog steeds in excel? En mag verder niemand erbij omdat ze anders per ongeluk een verkeerde sortering maken en daardoor alles in de war is?

Customer Relationship Management | Bo Webexperts

Met het CRM systeem beheer je je relaties, maak en verstuur je offertes en heb je altijd overzicht op je projecten en geregistreerde uren. Ook de facturatie kan compleet vanuit het CRM worden geregeld en gekoppeld worden met je boekhouding.

Alle interne processen verlopen vlekkeloos en de klant wordt tijdens projecten goed op de hoogte gehouden en ontvangt alleen informatie die voor hem van toepassing is door het uitgebreide relatieprofiel dat je hebt aangelegd.

Alles is erop gericht om jouw klant de beste ervaring te geven tijdens alle contactmomenten (touchpoints) van de klantreis.

Bo Creator workshop Drachten

Customer Relationship Management

 • Relatiebeheer
  Beheer al je relaties en leg een uitgebreid relatieprofiel aan.
 • Offertes
  Maak gemakkelijk offertes en verstuur ze van het CRM.
 • Projecten
  Krijg inzicht in de status van je projecten.
 • Contracten
  Beheer je contracten en factureer automatisch.
 • Facturen
  Maak en verstuur facturen vanuit het CRM en koppel deze aan je boekhoudpakket.
 • Urenregistratie
  Een complete urenregistratie voor jouw bedrijf.

Praat met ons mee!
Bo Creator DXP is altijd in ontwikkeling. Wil jij met ons brainstormen over nieuwe functionaliteiten en de toekomst van het platform, neem dan contact met ons op via ons contactformulier!

Wil je meer weten over het CRM op Bo Creator DXP?

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.

 
Button