/  Blog  /  Tips voor meer contacten op uw mailinglijst

Vorig item

Tips voor meer contacten op uw mailinglijst

Eva Stoelwinder plaatste dit bericht in
E-mail marketing
25 november 2019

Als u een mailing verstuurt is het belangrijk om zichtbaar te zijn. Door zoveel mogelijk contacten aan uw mailinglijst toe te voegen wordt uw bereik groter. Maar hoe verzamelt u zoveel mogelijk contacten? Lees vooral verder om hier achter te komen!

Social media

Via social media kunt u gemakkelijk geïnteresseerden werven voor uw mailinglijst. Deel in een post op social media het aanmeldformulier voor uw mailinglijst en leg in de bio's kort uit wie u bent en wat u voor de lezer kunt betekenen met als laatste een 'call-to-action' link naar het aanmeldformulier.

Lead magnet 

Een lead magnet is een product die u kunt weggeven in ruil voor een e-mailadres. Geef bijvoorbeeld een whitepaper weg met handige informatie, tips of trends. De geïnteresseerde kan de whitepaper downloaden na het invoeren van zijn of haar e-mailadres. 

Website formulieren

Zorg ervoor dat u een inschrijfformulier op uw website heeft, zodat de bezoeker van uw website zich snel en gemakkelijk kan inschrijven op uw mailinglijst. Plaats verder bij al uw contactformulieren een checkbox om toestemming te geven dat ze automatisch worden aangemeld op uw mailinglijst.

Verzamel visitekaartjes

Staat u wel eens naar een beurs, netwerkdag of event? Dan is dit een mooie gelegenheid om visitekaartjes te verzamelen door middel van bijvoorbeeld een winactie. Vraag geïnteresseerden om mee te doen aan de winactie en hun visitekaartje achter te laten.

Toestemming hebben

Let op! Voor het versturen van mailings heeft u éénmalig aantoonbare toestemming nodig van de ontvanger. Ook moet er ten alle tijden een afmeldknop/link in uw mailing zitten en moet er altijd duidelijk zijn van wie de mailing afkomstig is. 

Deel deze pagina:
Een reactie plaatsen

Leer hoe u zelf een professionele mailing maakt

Dat is mogelijk met onze Mailchimp workshop. 
Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.