Vorig artikel Volgend artikel

Kom uit je bubbel en ga het gesprek aan!

Auteur: John Boonstra
Datum: 1 juli 2020

Heb je ook het gevoel dat je in een bubbel hebt geleefd de afgelopen maanden. Heb je zin om weer eens te sparren, te brainstormen over mogelijkheden en kansen.

Wij zoeken verbinding

Het zijn onzekere tijden, ook wij merken de gevolgen van de Coronacrisis. Het brengt ons continue bij de vraag “Hoe gaan we nu verder?” Wij geloven dat we samen met jou door deze crisis heen kunnen komen.

Daarom komen we graag in gesprek met jou. Denk nu niet direct dat dit je bakken met geld gaat kosten, want dat is niet onze drijfveer, wij willen namelijk dat we samen door deze tijd komen, sociaal en nuttig bezig zijn met menselijke verbinding als brandstof!

Waar heb jij behoefte aan?

Kom uit je bubbel | Bo Webexperts

Luisteren is een kunst. Zelf merken wij dat we dat soms niet goed doen; dan zijn we net een radio. We zenden en zenden, zonder te weten wat onze klanten nu echt willen, waar behoefte aan is. Daarom nu aan jou het woord! Waar heb jij behoefte aan?

Vrijblijvend adviesgesprek

Doe nieuwe energie op en neem contact met ons op voor het inplannen van een Vrijblijvend adviesgesprek. Wij hebben de ruimte (1,5 meter gegarandeerd), hele lekkere koffie en een positieve blik op de toekomst. Kom je gezellig langs?

Deel deze pagina:

Recente posts
Loading...

Kom uit je bubbel!

Wij zijn je graag van dienst bij het doorontwikkelen van jouw online communicatie. Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek.

 
Button