/  Blog  /  Instagram Shopping

Vorig item Volgend item

Instagram Shopping

23 mei 2018

Het is nu mogelijk om producten te taggen in de posts die u plaatst in het overzicht op Instagram. Hierdoor kan de gebruiker direct doorklikken vanuit de post naar het product in uw webshop. De gebruiker hoeft de app niet te verlaten en kan hierdoor snel en gemakkelijk een aankoop doen in de webshop.

Om te starten met Instagram Shopping dient u te beschikken over een zakelijk Facebook- en Instagram account. Het Facebook account moet gekoppeld zijn aan uw Instagram acccount en het is nodig om in het onderdeel Shoppen van Facebook de producten aan te maken die vervolgens ook in Instagram beschikbaar zullen zijn. 

Installeer de nieuwste versie van Instagram op uw smartphone. Vervolgens gaat u naar Instellingen, Onderdeel Bedrijfsinstellingen en klik op Winkelen en selecteer hier de productcatalogus.

Het taggen van producten kan bij bestaande en nieuwe posts. Per post kunt u 5 producten taggen, wanneer de gebruiker op de post klikt krijgt hij de naam en de prijs van het product te zien en kan hij doorklikken voor meer informatie via de knop 'Shoppen' wordt hij daarna doorgestuurd naar de webshop. 

Als u uiteindelijk minimaal 9 posts met producten hebt getagd worden de producten opgenomen in het tabblad 'winkel' of 'shop' in uw profiel.

Online shoppen via de smartphone wordt steeds populairder en Instagram Shopping is hier een mooie aanvulling voor. Heeft u hulp nodig bij het inrichten van Instagram Shopping voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor ondersteuning en advies.

Deel deze pagina:
Een reactie plaatsen

Ook ge√Įnteresseerd in Instagram Shopping?

Wij helpen u graag uw Instagram account perfect in te richten en verkopen via Instagram Shopping! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.