Vorig artikel Volgend artikel

Google Posts

Auteur: John Boonstra
Datum: 11 januari 2018

Google Posts is een nieuwe functie van Google die bedrijven in staat stelt om berichten direct in de zoekresultaten bij de bedrijfsvermelding op Google te publiceren.

Google Posts

Google Posts kun je gebruiken als je beschikt over een Google Mijn Bedrijf-account. Google geeft gebruikers zo de mogelijkheid om onder andere artikelen, acties en evenementen aan de rechterkant bij de bedrijfsvermelding van de zoekmachine te publiceren en de eigen organisatie op deze manier te promoten.

De resultaten blijven 7 dagen staan en worden weergegeven in een caroussel waar er maximaal 10 kunnen worden geplaatst. De eerste 1.5 t/m 2.5 berichten zijn direct zichtbaar voor de gebruiker.

Je kunt een nieuwe post maken in de Google Mijn Bedrijf omgeving van jouw bedrijfsvermelding. Je kunt hier een afbeelding plaatsen en naar wens bijsnijden. Het minimale formaat van de afbeelding die bij het bericht wordt geplaatst is 344x344 pixels. Daarna kun je een tekst plaatsen tussen de 100-300 woorden en een passende knop toevoegen. Als het een evenement betreft dan kun je ook een datum opgeven wanneer het evenement plaatsvindt.

Deel deze pagina:

Recente posts
Afbeelding Een strategische aanpak is nu belangrijker dan ooit tevoren
Blog
Strategie
Een strategische aanpak is nu belangrijker dan ooit tevoren
Afbeelding Digital experience platform, het CMS van de toekomst
Blog
Website
Digital experience platform, het CMS van de toekomst
Afbeelding Stappenplan voor het opstellen van een buyer persona
Blog
Strategie
Stappenplan voor het opstellen van een buyer persona

Hulp nodig bij jouw Google Posts?

Wij zijn je graag van dienst bij het ontwikkelen van jouw Google Posts. Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek.

 
Button