0512-544343

  /  Blog  /  Google Posts

      John Boonstra
Blog
7-feb-2018

Google Posts

Volgend item

Google Posts is een nieuwe functie van Google die bedrijven in staat stelt om berichten direct in de zoekresultaten bij de bedrijfsvermelding op Google te publiceren.

Google Posts

Google Posts kunt u gebruiken als u beschikt over een Google Mijn Bedrijf-account. Google geeft gebruikers zo de mogelijkheid om onder andere artikelen, acties en evenementen aan de rechterkant bij de bedrijfsvermelding van de zoekmachine te publiceren en de eigen organisatie op deze manier te promoten.

De resultaten blijven 7 dagen staan en worden weergegeven in een caroussel waar er maximaal 10 kunnen worden geplaatst. De eerste 1.5 t/m 2.5 berichten zijn direct zichtbaar voor de gebruiker.

U kunt een nieuwe post maken in de Google Mijn Bedrijf omgeving van uw bedrijfsvermelding. U kunt hier een afbeelding plaatsen en naar wens bijsnijden. Het minimale formaat van de afbeelding die bij het bericht wordt geplaatst is 344x344 pixels. Daarna kunt een tekst plaatsen tussen de 100-300 woorden en een passende knop toevoegen. Als het een evenement betreft dan kunt u ook een datum opgeven wanneer het evenement plaatsvindt.

Deel deze pagina:
Een reactie plaatsen

Hulp nodig bij uw Google Posts?

Wij zijn u graag van dienst bij het ontwikkelen van uw Google Posts. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct met 0512-544343.